^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

22.11.12

Home » , » 1st Giveaway: Contest iPhone 5 Gadget Impian Mummy Akmar

1st Giveaway: Contest iPhone 5 Gadget Impian Mummy Akmar

as salam, 

 dah tengahari, owh baru aku perasan yang orang Johor cuti ari ni yerk..... cuti sempena Keputeraan Sultan Johor..... uhuh jeles nyer.....
x per x per.....

actually aku nak rasa tempias iPhone 5 yang menjadi impian Mummy Akmar.....
maka aku join la GA dia.....


tarikh tutup : sehingga di beritahu kemudian.....
ngeh ngeh ngeh 
syarat sangat simpel, tu yang aku boleh join tu.....

so kengkawan, meh kita join sesama.....
mana tau dapat adiah yang gojes2 dari beliau.....

k, sekian 

"Artikel ini penyertaan untuk 1st Giveaway Blog Qashmere Untuk Contest iPhone 5 Gadget Impian ditaja oleh Style Me Gorgeous By Qashmere dan Blog Qashmere"
 

6 comments

November 22, 2012 at 12:38 PM

Salam Kenal Bro!

Thanks sebab sudi menjadi peserta!


DONE FOLLOW

November 22, 2012 at 2:14 PM

good luck

November 22, 2012 at 2:15 PM

good luck!

November 22, 2012 at 2:41 PM

nak join jugak :)

November 22, 2012 at 7:42 PM

gudluck,hehehe

December 7, 2012 at 10:14 PM

Salam rakan blogger yg dihormati. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

Post a Comment