^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

24.11.12

Home » *petik stoberi kat CH*

*petik stoberi kat CH*

as salam, 

sabtu menjelma lagi..... rasanya xder pape plan nak berjalan ari ni..... ker tetiba terasa nak berjalan2 oleh my dear Hubby, aku on jerk..... hehe 

actually dalam kepala ni sibuk nak bawa family berjalan2..... pi petik stoberi kat CH ker, atau kat GH pon ok..... x pon nak pi main air kat Wet World Shah Alam..... atau pi main salji kat Taman Botani Shah Alam..... hurm, sume tu cuma rancangan dalam kepala..... coz nak buat aktiviti ape2 pon kena ada bajet yang mencukupi kan..... hurm 

so, setakat ni, aktiviti yang boleh dilaksanakan adalah kemas umah, cuci kain baju, tukar cadar, layan Aisha main, masak.....

oho, nak masak aper yerk ari ni..... hajat nak masak Nasi Tomato disebabkan ada tomato puree kat dalam gerobok.... mak bawak dari kampung masa raya haji ritu..... dah google resepi, macam boleh buat..... tapi ayam x der dalam esbok tu..... yang ada daging korban..... agak2 nasi tomato boleh x makan ngan lauk daging..... sayur?..... maner ader sayur dalam esbok aku tu, kobes pon baru buang 2 ari lepas sebab dah lembik..... huhu

keinginan ada, tapi ntah jadi ntah tidak yerk..... tengok lah nanti yerk..... silap2 masak nasi putih ngan daging korban masak kicap jerk..... haha ok jugak kan.....

upsssss dah berjela2 pulak, hajat nak taip sikit jerk, dah la buat entry auto publish kan..... panjang pulak celotehnya..... hehe

so (again), tunggulah apa next entry yang aku akan cerita aktiviti weekend kami yerk..... harap2 ada sesuatu yang menarik untuk dikongsi.....

k, sekian


pssst : tajuk x boleh blah kannn..... haha
 

2 comments

November 24, 2012 at 10:04 AM

ingatkan dh g petik stoberi...hikhik..

November 25, 2012 at 12:43 PM

haha baru nk terliur tgk stoberi,hehe

Post a Comment