^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

6.11.12

Home » , , , , » *anakku pemuzik Borneo*

*anakku pemuzik Borneo*

as salam, 
 ~lagi cerita pasal Aisha di opis mama~



 Aisha sedang bermain alat muzik Sape sambil menyanyi lagu Happy Birthday Mama.....


hehe, minat betul Aisha dengan alat muzik tu..... itu adalah alat muzik bernama Sape, alat muzik ni adalah alat muzik kaum Kayan atau Orang Ulu di Sarawak..... melodi dia sangat sedap didengar.....

tapi Aisha main ntah melodi ape2 yang keluar..... yang best, tangan main petik jerk, tapi lagu dia nyanyi lagu Happy Birtaday untuk aku..... ngeh ngeh ngeh.....

2 3 kali jugak dia datang ke tempat usahawan ni nak main..... aku ok jerk layan, lagipon aku memang jaga usahawan2 ni untuk buat demonstrasi pembuatan produk kraf untuk promosi kali ni..... dia dah minat, janji jangan rosak produk tu sudah la kan.....

erm, ujung minggu ni mungkin lagi sekali Aisha akan ikut aku work..... x tido lagi lah anak dara ni di hujung minggu..... huhu

agak2 ada gaya ahli muzik x Aisha..... hehe


k, sekian


14 comments

November 6, 2012 at 8:40 AM

name pn anak kraf...

November 6, 2012 at 8:46 AM

wah..pandai Aisya main.. :)

November 6, 2012 at 8:47 AM

wah pandainya

November 6, 2012 at 8:53 AM

hahaha tajuk tak boleh blah...ingat ape tadi masz....

comel aisha dok petik gitar sarawak tu heheheeheh

November 6, 2012 at 9:12 AM

tu diaaa :)

November 6, 2012 at 9:42 AM

macam pandai2 je aisha main kan..;)

November 6, 2012 at 10:18 AM

akak aisha dah nampak besar dlm pic nie..dah anak dara larr kak..

November 6, 2012 at 10:36 AM

kalau die minat boleh hantar kelas muzik ni

November 6, 2012 at 12:41 PM

semoga menjadi ahli muzik , hehhe

November 6, 2012 at 2:31 PM

he he he hebat tu

November 6, 2012 at 2:39 PM

amboiii.. pandainye Aisha..
nanti belajar goreng gitar plak eh~ hehehe

November 6, 2012 at 3:30 PM

ADA BAKAT TERPENDAM NI..

November 7, 2012 at 7:39 AM

leh jadi ahli muzik

November 7, 2012 at 1:46 PM

wah ada bakat

Post a Comment