^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

23.11.12

Home » , » *Libresse percuma*

*Libresse percuma*

as salam, 


jenjalan umah kengkawan di petang hari ni.....
eh jenjalan? x buat keje ker?..... hehe bos xder, di petang jumaat yang dah rasa mood bercuti esok..... so ligat sikit la jenjalan kan, lagipon keje yang urgent dah siap tadi, time rehat aku buat tau..... xper kan bos..... hehe

so, jenjalan umah Nad @MamaNZ..... terjupa sesuatu yang menarik..... PERCUMA!..... hehe
so terus jerk klik walau aku x guna produk dia.....

kengkawan nak jugak ker?.....

pi kat website Libresse.....



 klik iklan yang kuar kat web tu.....

atau



klik "Try it now!" kat kiri bawah website tu.....
 
then kuar borang




 isilah selengkapnya.....

opsss ada note di situ
'Limited to females. 1 pack per person only'
so, pastikan kengkawan pompuan yerk sebelum isi borang nie....
hehe

dah siap



 klik 'I'm Done'

kuarlah ucapan terima kasih.....
so, lepas ni tunggu je lah apa jawapan dari Libresse yerk kengkawan.....

atau nak senang lagi
terus jerk pi kat borang yang nak kena isi tu.....
so simple untuk dapatkan sample.....
hehe

k, sekian


pssst : tengah mood jeles ni coz K.Long n her family nak pi Cherating, Pahang sok..... huhu

7 comments

November 23, 2012 at 3:39 PM

join2

November 23, 2012 at 4:18 PM

akak pun beli libresse nie
memang best ;)

November 23, 2012 at 4:28 PM

dah dpt sample lama dah. pastu mmg pengguna libresse sbb best sgt!

November 23, 2012 at 4:48 PM

blm prnh try libresse...tp klu basuh tak jadi hancur, ok kot :)

November 23, 2012 at 7:07 PM

dah isik dah,heheh

libresse memg best ,=) harge pon berpatutan

November 23, 2012 at 7:56 PM

Jom tggu abg posmen sesame jom! =)

November 23, 2012 at 9:28 PM

NAK ISIK JUGAKLAH..^_^

Post a Comment