^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

30.11.12

Home » , , , , » *alhamdulillah, dapat hadiah dari Sarawak*

*alhamdulillah, dapat hadiah dari Sarawak*

as salam, 


semalam tengahari pi ke Pejabat Pos untuk urusan pos laju barang customer.....
balik opis, buat keje macam biasa..... tetiba dak Ana bagi aku bungkusan pos laju pulak.....
tengok2 alamat pengirim..... wah!!! dari Kuching, Sarawak.....

dalam kepala memang xder orang lain dah selain dari Kak Bui.....
alhamdulillah, barang dah sampai dah kak.....


isi dalam bungkusan pos laju.....

ini adalah hadiah dari Kak Bui sebab aku menang Hadiah Misteri kat segmen yang beliau anjurkan.....



ada frame gambar yang comel, ada keychain sarawak pink yang kiut dan ada kad 'Love Bui' yang sweet.....
 
alhamdulillah, hadiah telah selamat sampai walau terpaksa merentasi lautan luas.....
hehe


see, dah siap letak gambar dah.....


comel x kami?..... lagi comel bila gambar tu dipegang oleh bear yang comel tu kan.....
hikhikhik
terima kasih bebanyak Kak Bui sebab anjurkan segmen tu n bagi hadiah kiut ni kat masz.....
nanti2 ada CGL jangan lupa invite masz yerk.....
oh ya, semalam adalah birthday Kak Bui yang ke dotdotdot.....
happy birthday Kak Bui.....

k, sekian


pssst : update~frame gambar comel itu telah selamat aku letak kat rak tv kat umah atas permintaan my dear Hubby..... hehe

8 comments

November 30, 2012 at 8:28 AM

wak pon sukak tengok frame tuuuu.. ehHHhee

November 30, 2012 at 8:52 AM

cantik dikk
tahniah ;)

November 30, 2012 at 8:58 AM

tahniah

November 30, 2012 at 9:07 AM

mcm2 ada..comelnya.

November 30, 2012 at 9:41 AM

suka org buat2 GA, nak buat sendiri x berapa nak pandai...hahahaha

November 30, 2012 at 10:51 AM

syokknyer kak mazs..bestkan dpt dr insan blogger..;)

November 30, 2012 at 1:07 PM

WAH..SIAPA YANG BAIK HATI SGT TU..HEHEHE

ALHAMDULILLAH,DH SIAP LETAK GMBR..SERONOK DGR MASZ SUKA HADIAH YANG X SEBERAPANYA TU

pstt:kak bui guna alamat opis adik utk poskan hadiah tu..jimat bajet pos..hehehe

November 30, 2012 at 2:42 PM

tahniah kak dpt hadiah,,besnyer=)

Post a Comment