^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

12.11.12

Home » , » Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com

Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com

as salam, 

nak join GA anjuran YY setelah di tag oleh Sue..... thanx sue..... hehe
memula rasa macam x boleh nak join coz ada syarat yang x boleh dipenuhi.....
tapi lepas dah cek balik semula kat tuan tanah.....
syarat pon biasa2 jerk.....
 maka aku pon join.....


ini dia punye banner.....
wajib letak nieh.....
hehe

 
pengalaman manis/masam dalam dunia Blogging?
erm, rasanya biasa2 jerk...... tapi yang paling manis n best adalah dapat kenal dengan kengkawan x kira di mana2 pon.....  walau hanya di alam maya..... ada jugak yang dah jumpa live, lagi la best.....
kan kan kan


Tag 3 orang kawan


so, rasanya dah cukup syarat.....
bleh arr antar link.....
hehe

k, sekian

4 comments

November 12, 2012 at 3:01 PM

yeay!! akhirnya masz menge'join'kan diri jugak. hehehe. semoga ada rezeki nnt ya :)

November 12, 2012 at 3:05 PM

Good Luck Mas..
Thanx Tag lily..Insyallah jika berkesempatan akan join..lama dah tak join contes² ni.. :)

November 12, 2012 at 5:04 PM

gd luck ye

November 26, 2012 at 6:53 PM

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 474 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Post a Comment