^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

1.11.12

Home » , , , , » *menang hadiah misteri - jom jadi geng bui*

*menang hadiah misteri - jom jadi geng bui*

as salam, 
 ~alhamdulillah~


tugas kat bawah kira dah boleh tinggal2 dah..... so naik opis jap untuk rehat2 jap..... sambil2 tu jengok la blog kengkawan yang bagi komen pehtu jenjalan la blog kengkawan yang ada tajuk best.....

so, klik la blog kak bui yang bagi komen kat entry INI..... sebelum ni ada join segmen kak bui..... then petang ni tengok2 ada sesuatu yang best kat situ..... rupa2 nya kak bui ada sediakan hadiah misteri untuk 5 orang yang bertuha..... aku pon dah terlupa..... hehe




so, baca punya baca..... eh eh
1st blog yang tertera bertuah adalah blog aku..... humangaih, gembiranya x terkata, macam x percaya pon ada gak..... maklum, dah lama x menang kan..... hehe (taip sambil nak menitik air mata)
 

 

see, itu adalah anak kak bui, Athirah yang pegang nombor bertuah n di bawah nya tertera nama blog aku.....

weehuuuuu, seronok x terkata..... terima kasih bebanyak kak bui sebab pilih masz sebagai yang bertuah itu..... terima kasih jugak buat Athirah sebab cabut nombor Kak Masz yerk..... hehe
alhamdulillah, ada rezeki aku di sini.....

so, pada kengkawan yang join segmen kak bui n nak tengok keputusan penuh, boleh KLIK SINI yerk.....

k, sekian
 

4 comments

November 1, 2012 at 4:41 PM

tahniah sis

November 2, 2012 at 11:27 AM

tahniah.. rezeki ari jumaat

November 2, 2012 at 3:33 PM

tahniah sis.. :)

November 2, 2012 at 5:15 PM

tahniah ye

Post a Comment