^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

25.11.12

Home » , , , , , » *keyword nuffnang & blogger statistic popular*

*keyword nuffnang & blogger statistic popular*

as salam, 


hari ni kita cerita pasal statistik atau keyword yang popular kat blog aku yerk..... maklum lah sekarang ni kan musim cuti sekolah kan..... so ramai lah yang mencari2 tempat yang best untuk bawa anak2 n keluarga bercuti..... kebanyakkan keyword yang appear dalam statistic Nuffnang atau Blog aku sejak kebelakangan ni adalah keyword n post berkaitan tempat2 percutian.....walau x sebanyak mana pon hits tu, tapi alhamdulillah bagi aku yang masih terkedek2 dalam berblog.....


 see..... ini statistic last week..... ramai tul nak cari Gold Coast Morib,  cari theme park untuk mandi manda.....



 ini pulak statistic Nuffnang untuk this week..... masih lagi dengan keyword yang sama..... mencari theme park..... hehe



 dan ini statistic dari Blogger..... entry yang mendapat sambutan this week..... masih lagi berkisar dengan Gold Coast Morib


 ye lah, kalu aku pon x kira cuti sekolah ke x cuti sekolah ker..... memang kalu aku search kat internet ni pon adalah theme park yang ada air untuk mandi manda, walau aku x mandi pon..... but ofkos lah yang murah kan..... hehe

setakat ni sejak ada Aisha yang akan genap 4 tahun bulan depan, ada lah 2 3 water theme park yang kami terjah..... tu sume adalah untuk anak dara itu..... insyaallah lepas2 ni pon, kami akan teruskan aktiviti ini di masa2 akan datang selagi mampu..... hehe

hurm, tingin nak pi WetWorld Shah Alam, tapi ada orang kata x berapa best sebab kecik jerk tempat tu plus bau yang kurang enak dari air tasik kat situ..... erm, masih di fikir2 kan.....

k, sekian


pssst : thanx Nuffnang bagi lagi CPUV walau satu..... setiap bulan sekurang2 ada satu, jadi lah kan..... sikit2 lama2 jadi bukit kan..... Alhamdulillah, syukur atas rezeki Allah.....

2 comments

November 25, 2012 at 11:46 AM

tahniah kak,,hehe

musim2 cuti sekolah semua pon cari tempat nk bwk ank jalan2 kan=)

November 25, 2012 at 8:15 PM

wah. tahniah kak. keep it up

Post a Comment