^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

27.11.12

Home » , , , » *Deko Deko TerataKami ~ set comforter sale 80%*

*Deko Deko TerataKami ~ set comforter sale 80%*

as salam, 

 lama dah x cerita pasal Deko Deko TerataKami kan..... hurm, ada cerita sedih sebenonyer..... pokok zebra yang kami pindah pasu ritu dah mati sebatang daripada 4 pasu..... uhuk uhuk sedey..... 

okeh, dah x mor sedey2..... kita cerita deko deko episod lain yerk..... ni pasal ayat last dalam entry Program Cuti Cuti Jelajah Pantai last week..... ingat lagi x?..... x per, klik situ kalu nak tau yerk..... kalu x pon, layan je lah entry aku nieh.....


masa balik kampurng Kuantan ritu kan kami ada jalan2 kat pantai, pehtu kami jalan2 plak kat port wajib iaitu Megamall..... tinggal kereta kat belakang tu untuk dicuci, then kami jalan2 cari ekon dalam tu..... hehe

jalan punya jalan, ingat nak sambar baju untuk si anak dara, tapi macam x berkenan pulak..... so, teringat yang adik ipar a.k.a adik Hubby a.k.a ayah Su Aisha cakap Parkson ada sale..... maka aku ape lagi..... hasut lah Hubby masuk Parkson..... Hubby setuju..... YEAY!!!!!

so, jalan2 dalam Parkson n tersambar lah kami ngan satu mende nieh.....


At Home With Fortertex

hehe, set comforter 80% diskaun..... wah!!!!! dari harga RM609.00, lepas diskaun jadi RM1xx..... pucuk di cita ulam mendatang, memang tengah mencari set comforter baru..... kalu tengok entry ini, dapatlah tengok sipi2 set kami yang lama..... bukan aper, senang nanti nak tukar2 kan..... tapi yang kami beli ni x 100% cotton, ada campur polyster sikit..... tapi x per, lepas ni hajat nak cari yang 100% cotton, baru best nak guling2 atas katil macam anak dara tu kan.....




new comforter set for our little MBR (master bedroom)
 
dah rasmi last Sunday..... eh eh, ada botol air pink plak tepi katil tu, bekal untuk anak dara memalam kalu dia nak minum, hehe..... so, terasa lebih romatik dengan set baru nieh..... sebab ada love love atas comforter tu..... x caya?.....
 


 see anak panah tu.....

kan love sign tu kan..... hehe
suka betul anak dara tu lompat2, guling2, berenang2 atas katil tu..... jangan roboh dah la yerk sayang..... katil untuk guest room pon x terbeli lagi tau, jangan la pulak katil ni roboh..... hehe

so, hajat lepas ni nak cari set comforter yang 100% cotton plak..... kalu ada yang murah2 lagi baguskan, ritu ada sale kat FB tapi x sempat nak grab 1, dah time out plak..... erm, kat maner nak cari yerk.....

k, sekian


18 comments

November 27, 2012 at 8:05 AM

morning akak ;D
cantik la..belang2 giteww ;D
yang mahai dekat love tu..hehe

November 27, 2012 at 8:05 AM

morning akak ;D
cantik la..belang2 giteww ;D
yang mahai dekat love tu..hehe

November 27, 2012 at 8:05 AM

morning akak ;D
cantik la..belang2 giteww ;D
yang mahai dekat love tu..hehe

November 27, 2012 at 8:05 AM

morning akak ;D
cantik la..belang2 giteww ;D
yang mahai dekat love tu..hehe

November 27, 2012 at 8:56 AM

wah..cntik tu kak..

November 27, 2012 at 8:57 AM

cantiknya,,murah pulak tu =)

November 27, 2012 at 9:05 AM

FB kat mana? hehehe. teringn nak beli set cmforter kat fb tp takut kain tak sedap plak.

November 27, 2012 at 9:11 AM

sogo slalu jew sale yang 100% cotton..dah 3 set dah sy beli kat sogo..

November 27, 2012 at 9:19 AM

sue beli kat pasar malam je. x mampu nak beli mahal2. hehehe. lgpun mcm malas nk beli wat mase ni coz nak pindah rumah sewa lain. tunggu nak beli set katil dulu. hehe

November 27, 2012 at 9:22 AM

Wauu mengaum mengancam kak..hihi
smart colour kak..ini betul2 less kak..kalau ada set comforter baru rasa sejuk jew mata memandang kan kak..pastu asyik ler nak landing atas katil..hihi

November 27, 2012 at 9:46 AM

menariklah !

November 27, 2012 at 10:19 AM

cantik! cantik! aku suke sgttt weyyy...pandai ko pilih masz...suke corak2 gini...nampak moden kan...

November 27, 2012 at 10:47 AM

cantik..suka corak tu...

November 27, 2012 at 10:55 AM

WOW..CANTIK..ZEBRA LAGI..

November 27, 2012 at 11:16 AM

cantik..look authentic..hehe..

November 27, 2012 at 12:28 PM

wow 80% discount...

November 27, 2012 at 12:31 PM

alahaiii..tgk nih dan² nk tido..hihii

November 27, 2012 at 3:29 PM

cantek!!
harga lepas sale pon cantek jugak.. bukan senang nak dapat harga cam tu.. wajib beli tuh~ heheheeh

Post a Comment