^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

17.6.11

Home » , » *Video Klip by Aisha #1 Jun*

*Video Klip by Aisha #1 Jun*

video 

kejadian berlaku last month.. x ingat lor biler.....
my lil Aisha ingin mencuba seluar yang baru di beli yang disangkakan tudung.. 
hm same ker bentuk seluar ngan tudung yerk..... huhu
gitar di akhir video telah lenyap dari pandangan kami setelah talinya putus berkali2 dikerjakan anak ku itu
malas nak cantum balik lor
sekarang telah digantikan dengan gitar yang xder tali... haha macamana lak tu yerk..

motif : untuk tatapan yai ngan nyai Aisha kat kampung



6 comments

June 17, 2011 at 3:19 PM

aisha cayunk tu suar syg..hihi..akak tembam larr aisha mesti aisha kuat makan..danish kurangmkn lerr sib baik dia still lagi nak susu..dah kurus danish ngan lasaknyer lagii..

akak aisha dah pandai bercakap kew..? tau buat ayat simple tak kak..? danish blum lagi arr...

p/s: akak alin dah bgtau member2 design centre..hihi..

June 17, 2011 at 4:05 PM

@aLyNnZ :
hoho, dia nak minum susu, x per la lynn.. hm cakap bahasa dia la, tapi setakat bina ayat 2 ke 3 perkataan tu boleh la..

p/s: tq alynn.. hehe

June 17, 2011 at 4:24 PM

hehe bleh improve lg ye cik aisha.. pasni bleh rakam banyak2..

rasenye lom banyak ckp sbb pki pampes lg kot. kalo x pki pampes mesti dia asik nk ckp
"mama nk kencing!!!!!"
hehe

June 17, 2011 at 9:06 PM

hahahaha... kiutnyer dia...sungguh2 tuh.. hehe..

June 19, 2011 at 4:34 PM

@Siti Norhafizah :
toce toce.. hoho mane nyer peptah la ko guna ni usu yerk.. hm, sekarang ni aisha cakap "mama, nak yak" refer tu nak kencing.. haha

June 19, 2011 at 4:35 PM

@ GaRy™ :
hehe, lepas ni blaja pakai butang baju lak yerk..

Post a Comment