^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

03 June 2011

Home » , , , » *Alhamdulillah, perjalanan kami membuahkan hasil untuk ku..*

*Alhamdulillah, perjalanan kami membuahkan hasil untuk ku..*

hah, ada baca x n3 aku pasal Kung Fu Panda 2 siang tadi .....
dan pada jam 11.30 pagi..... kawan sebelah aku si dak Anom (bukan nama sebenar) telah suit suit kat aku ajak kuar..... peh tu dia kol dak Timah (bukan nama sebenar) ajak kuar gak.....
ini gara2 panggilan dari dak Lylie (bukan nama sebenar) yang telah memutuskan untuk kuar pada hari ini untuk melihat aksi Kung Fu Panda 2..... itu pon hasil perbincangan kami masa breakfast pagi tadi kat cafe.....

sehinggalah terjadinya perjalanan kami menuju ke GSC, TS..... untuk melihat movie itu bersama.....

 perjalanan kami menuju ke atas..... room 5, GSC..... dak Lylie (baju merah), dak Anom (baju ijo), dak Timah (tudung itam kat bucu pic) dan aku (tiada dalam gambar) pegang kamera HP..... jerk

dan ternyata movie itu best, coz kami boleh gelak2 dengan sewenang2nya dalam panggung walaupon ada scene yang agak go down to my heart dalam cereta ini..... tapi rasa macam teleng sikit lah kepala kami coz kami terpaksa duduk kat seat nombor 3 dari depan..... huhu

lepas tengok Kung Fu Panda 2, kami jenjalan jap kat area kedai2 luar tu, hajat dak Lylie nak cari sandle..... tapi x jumpa..... then kami ke FOS, hajat nak teman dak Lylie lagi cari kasut for her baby Alya..... akhirnya dia berjaya mendapatkan apa yang dihajatkan..... dan..... dan..... dan..... aku pon terjebak sama..... dak Anom yang ada anak sedara pon terikut sekali.....

so, hasil yang aku dapat petang tadi selepas tengok wayang adalah
*
*
*
*
*

 Baby Gap Long Sleeve T-Shirt for my lil Aisha kaler pepel.....

n

 Old Navy Long Pant kaler pepel gak leh pakai ngan shirt kat atas tu kan.....

n

the most wanted
*
*
*
*
*

Baby Gap Stripe Long Pant..... so sweet, tengok kat patung terus terpikat.....
puas korek2, terabur habis lipatan suar2 yang dah sedia ada terabur.....
baru jumpa.....

Alhamdulillah, perjalanan kami siang tadi memberikan hasil untuk aku sebagai hadiah kepada Aisha.....

k, sekian

____________________
Ada Duit Kat Sini
Nak Sponsor Barang Kat Sini

8 comments

June 3, 2011 at 9:39 PM

best tak kung fu panda???

ramai kata best..

alhamdullilah.. rezeki aisha...pandai ibunya

June 4, 2011 at 1:21 AM

nak gak tengok kungfu panda.. huhuhu

June 4, 2011 at 12:04 PM

Ooo..syoknyerr tgk wayang..laua alin ada dah tentu alin join skali kan kak..

cantik larr bj2 gurl..mesti aisha suker..

me
June 4, 2011 at 8:17 PM

wa... kung fu panda 2..... best best

June 4, 2011 at 8:44 PM

@Citarasa Rinduan:

best lah ayu, bebudak yang dok tengok sama ngan kami sume tergelak2 bila ada scene yang kelakar..

June 4, 2011 at 8:45 PM

@Sunah Mohammad:

jom tengok, memeriahkan panggung..

June 4, 2011 at 8:46 PM

@aLyNnZ:

jom, len kali kita tengok wayang sesama k.

June 4, 2011 at 8:46 PM

@me:

hm... best

Post a Comment