^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

20.6.11

Home » » *Kawin, Kahwin, KahKahKah Kaween*

*Kawin, Kahwin, KahKahKah Kaween*

lately ni kan, bebudak kat opis ni asik ler cerita pasal kawin a.k.a kahwin a.k.a kah kah kah kaween..... terutama bagi mereka yang bujang la kan..... tiap2 hari buka website gambar pengantin, search makeup, pengantin, belek majalah pengantin, tengok video pengantin, kiranya semua pengantin lah.....

TIAP TIAP HARI kau.....
aku yang dok sebelah ni pon iyerkan je lah..... yer lah, mak dah kawin, so xder la teruja sangat tengok bende2 tu semua, jeles jauh sekali yerk..... yang boleh mak buat adalah komen apa2 yang patut, haha.....

yer lah, zaman mak kawin dulu mana la ader mende canggih manggih segala photographer, katering, video, pre-weeding bagai semua tu kan..... so, mak cuma boleh tumpang bangga jerk ngan perkembangan teknologi sekarang nie..... muka yang penuh jerawat tetiba boleh jadi putih mulus, baju yang kusam tetiba boleh jadi wallah kaler dia gitu kan, makanan yang biasa2 setakat nasi beriyani @ nasi minyak tetiba boleh jadi sungguh menggoda iman aku yang tengah berpuasa hari ini..... huhu

ok, setakat itu bebelan aku petang2 nie..... semoga mereka yang tengah survey sesuatu pasal kawin2 ni x terasa dengan bebelan aku yang ntah pape nie..... layan jerk la kan.....

motip bebelan : tengah blur nak masak apa menu buka puasa hari ini. dalam esbok yang ada cuma ayam, ayam, dan ayam......... ada cadangan????

pss : nak jugak update walaupon petang2 ni x der topik menarik nak kongsi, tapi ini adalah direct dari my mind.. haha tetiba pulak kan.....


6 comments

June 21, 2011 at 10:01 AM

ape cer pre-wedding free tu? hehe

June 21, 2011 at 10:57 AM

yer lar kak kat bahagian usahawan tu ramai yg bujang dan dara kan kak..hurm yg alin perhatikan cost nak kahwin skrg bukan sket2 kan kak..mau puluh riban..hihi sib baik kita dah kawin kak..?

June 21, 2011 at 11:48 AM

oh. ai kawen da terlambat sket. smpat gak la merasa outdoor2, photobook tetebal tu. teeheee...
cuma ai tak merasa pelamin panel2 tu je. :P

June 21, 2011 at 12:18 PM

@Siti Norhafizah :
meh ler sini... kita diskas further.. hehe

June 21, 2011 at 12:19 PM

@aLyNnZ :
kan, seb baik kan.. alhamdulillah, rezeki masing2

June 21, 2011 at 12:20 PM

@PUANSTOBERI :
nak merasa panel2 ker, bukan last promotion ritu dah merasa ker.. hehe

Post a Comment