^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

27 June 2011

Home » *in a monday blues.....?*

*in a monday blues.....?*

sume2 bende x boleh nak buat.....
bukan penat, bukan malas,
tapi x tau nak buta mana dulu.....

maklumla hari isnin biasanya adalah hari baru nak bangkit dari kerehatan hujung minggu
so, baru jerk nak warm up kan diri ini
penat pon ada gak
bukan penat badan
tapi penat pale.....

memacam bende nak kena pikir
dari jumaat lepas
sampai malam tadi.....
sampai ke saat ini pon lagi,,
masih x habis pikir lagik.....
pasal umah kat rawang nuuuuuun

last discussion, kontraktor cakap boleh kalau nak letak barang next week
tapi keje x siap lagik
kena bagi masa dua minggu baru betul2 siap
huh, leh caya ker?????
x per kita tunggu.....

huarrrrrgh!! penat gilez pale nie...

k, sekian

6 comments

June 27, 2011 at 1:52 PM

ermm same lah dikkk mood kite nie .. huhuhuh rasa nak balikkk jeww uhuhuh

June 27, 2011 at 1:59 PM

rumah rumah dan rumah lagi....

June 27, 2011 at 3:27 PM

cheqna kena rajin sebab nanti hampir 2 minggu tak masuk opis..huarghhhh

June 27, 2011 at 5:09 PM

@ieda :
huhu, dah masa balik pon x boley balik.. hubby main ping pong lak lepas opis hour

June 27, 2011 at 5:09 PM

@Siti Norhafizah :
dah lagi lagi rumah, rumah lagi

June 27, 2011 at 5:09 PM

@cheqna :
cheqna memang rajin kan, x per la..

Post a Comment