^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

17 June 2011

Home » , » *Edit By Photoshop*

*Edit By Photoshop*




Lil Aisha @ Kabul Restaurant, Tesco, Rawang


effect : colour ballance, curve
layer style : difuse glow, glass, drop shadow, inner glow 


13 comments

June 17, 2011 at 10:17 AM

cantik dik .. seni tuu ada :))

June 17, 2011 at 10:19 AM

akak mmg pandai bab edit mengedit nie..fairis ajar bnyk kali xpandei2 gaks..haha

June 17, 2011 at 10:34 AM

sy ade photoscape aje..boleh send x photoshop tu dlm email..nk sgt edit gambar2 camni..

June 17, 2011 at 10:37 AM

tau guna potoscape je..tu pun jrg edit2...suma gambar fresh...xpandai nnt jadi lain..hehee..

June 17, 2011 at 12:00 PM

dah lama tak sentuh photoshop..huhuhu dah lupe dah nak men icon2 dia tu camno nak edit..sabar ajela

June 17, 2011 at 1:04 PM

wahhh dh terer... cayalah :)

June 17, 2011 at 1:55 PM

@ieda :
huhu baru belajar la kak ieda

June 17, 2011 at 1:55 PM

@aLyNnZ :
tu la, kat sini seb baik ada faris, setiap kali edit pic, kia kena ada sebelah.. haha

June 17, 2011 at 1:56 PM

@Nens Collection :
hm,, boleh ker, nanti masz tanya tuan tanah yerk..

June 17, 2011 at 1:56 PM

@Fieza79 :
ala, masz xder photoscape tu.. tau gn yang ni jerk, tu pon baru belaja

June 17, 2011 at 1:57 PM

@rose --{@ ibuRafiq @}-- :
masz kalau 1 hari x gune pon dah lupe, apatah lagi kalau dah lama kan.. huhu

June 17, 2011 at 1:57 PM

@eB ezrin :
x leh lawan eb lagik.. huhu

June 20, 2011 at 8:42 PM

mas..
pandai kamu
beri ayu link utk d.load perisian p,shoot nie..

tq ya

Post a Comment