^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

2.6.11

Home » , , , , » *Lagi Lagi Photoshoot*

*Lagi Lagi Photoshoot*

selamat petang kawan2..... ok, dah sampai last episode untuk n3 photoshoot kami di Melaka Bandaraya Bersejarah..... kena buat episod by episod coz x boleh nak buat n3 panjang2..... x cukup masa.....
so, this is the last episode for our outdoor photoshoot..... jom layan

Tarikh : 21 & 22 Mei 2011
Masa : 5.00 petang
Tempat : Pantai Puteri / Muzium Lebah / Taman Burung, Melaka


@ Pantai Puteri..... tunggu matahari terbenam, ingat nak snap pic berlatarbelakangkan matahari terbenam..... tapi asik ler kejar my lil Aisha yang nak obses dengan air.. maka matahari kemana, kami kemana..... (abaikan 2 gambar kecil di kiri bawah tu yerk, ntah pic sapa hubby snap.. hehe maaf yer tuan badan)


 pic matahari yang sempat hubby snap..... cuba bayangkan kami duduk di atas batu tu..... wah!!! bestnyer kan.....


 ini scenery matahari dah terbenam sepenuhnya..... time ni aku masih bergaduh sayang ngan Aisha yang x mor naik dari air..... huhu


 depan entrance Melaka Wonderland..... x masuk pon coz time ni cume hubby n Aisha jerk yang pi, aku ada kerja di cawangan Melaka..... (mana boleh dorang masuk tanpa aku.. x aci la kan.....)


hubby yang set timer camera, letak atas bonet kereta n..... klik..... snap pic sendiri lor coz aku x der... huhu


 sebelah petang lepas aku habis kerja, hubby datang opis cawangan n pick aku untuk kami jalan2 lagi.....


kat bawah ni pulak koleksi pic di Taman Rama Rama, Melaka by hubby..... jangan muak yerk tengok pic haiwan2 nie..... hargai haiwan di bumi ini..... 

 rama rama..... apa ntah


 rama rama lagi..... ntah apa nama.....


 dan rama rama lagi..... masih x tau nama dia...... ada sape2 boleh tolong?..... hehe


 kolam ikan koi yang tersapat di taman itu..... time aku dok tepi kolam n bayangkan yang rumah kami nanti akan ada kolam seperti ini...... wah bestnyer kan.....


 aku yang snap pic ni, tapi aku rasa macam x puas hati dengan angle yang ada kat situ..... aku dok atas jambatan n hubby dok bawak kat batu2 tu..... x nampak air terjun tu la... huhu


 huh, aku bawa Aisha berjalan ker atau Aisha yang bawa aku berjalan.....?


 turtle pon ada kat Taman Rama Rama nie.....


 peace dari kami dua beranak di dalam showroom yang banyak rama2 awet.....


actually time ni aku suruh Aisha sama2 ngan aku cium pepatung besar depan kami tu..... Aisha dah siap kiss tapi hubby lambat snap..... so, tinggal aku sorang2 jer la yang memuncungkan mulut..... huhuhuhu

banyak lagi pic yang hubby snap especially pic haiwan2 yang ada kat taman tu..... tapi x larat nak upload la.....

sambil2 tu, jom lepak SINI.....

k, sekian

____________________________________________

6 comments

June 2, 2011 at 2:57 PM

mcm best je :)

June 2, 2011 at 3:00 PM

CUNNYER PERMANDANGAN WAKTU SENJA... INDAH JER RASANYA...

PIC AISHA KAT MELAKA WONDERLAND TU SGT2 CANTIKLA:-)

June 2, 2011 at 3:20 PM

bestnye..jln2 sambil berphotoshoot.. Pemandangan yg sgt cantik.. ;)

June 2, 2011 at 5:25 PM

@ ♥Mrs.Eady♥:

memang best, hilang stress kerja.. rasa nak pi lagik jerk.. huhu

June 2, 2011 at 5:26 PM

@ LYAfrina:

cantik kan.. dulu masa kat sabah x dapat pic macam nie.. ni baru dapat.. best

June 2, 2011 at 5:27 PM

@ LiLy @ MumMyQiStInA:

subhanallah, indahnya ciptaanNYA

Post a Comment