^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

28.6.11

Home » *Kerana 'P', aku kehilangan baby*

*Kerana 'P', aku kehilangan baby*

owh ini cerita yang agak sedih..... tapi bukan cerita rumah yerk USU, ini cerita diri ini yang..... hukhukhuk

sebenarnya aku rasa seronok jerk bila baca blog2 kengkawan n jiran2 yang tiap2 hari ada jerk cerita pasal baby dalam kandungan..... aku pulak yang rasa teruja dengan cerita yang kawan2 kongsi tu..... teringat masa aku pon preggy hampir 3 taun yang lepas.....

seronok jerk kan, time tu pon kat opis ni ada 2 3 opismate yang sama2 preggy, n tiap2 hari kami akan dok sama untuk bincang pasal kandungan kami, dah gerak ke belum, jantina apa, dah beli baju kaler apa, kepala baby kat belah mana..... siap pulak lah ada opismate ni yang memang tangan gatai dok raba perut orang pregnant..... huhu, seb baik pompuan, kalau x, dah lama kena siku aku yang runcing nir..... ha, ada ker siku runcing.....

ok, balik pada tajuk..... aku sebenarnya dah teringin gak nak follow kengkawan yang preggy nie..... tapi lum ada rezeki lor..... ingatkan bulan ni bolehla pi kinik wat buku pink..... tapi last sunday, tetiba mr.'P' datang..... huhu maka luluhlah hatiku ini untuk dapat baby..... huhu

agaknya memang nak kena dok umah baru kut, baru leh dapatkan adik untuk my lil Aisha..... uh! umah lagik..... (tetiba pening pale)..... hurm, ada kaitan ker?????

k, sekian

18 comments

June 28, 2011 at 1:38 PM

saya pun slalu kene ganggu mr.p time sy teringin nk pregnant... heee x to la... rezeki x de lg....

June 28, 2011 at 1:38 PM

ala cedeynye... huhu xpe2 teruskan usaha anda. yg penting niat tu dh ade. insyaAllah nnt doa tu sampai juga =(

June 28, 2011 at 1:44 PM

hihihi...caiyok kak mas....insyaalh duk umah baru...mood pn baru...katil baru...tukar cadar baru......beli baju baru..........surely ade rezekinye ti k.....

June 28, 2011 at 1:45 PM

hihi tkpe ada rejeki nanti tu..kita lum bersedia lg..huhu

June 28, 2011 at 2:07 PM

@Mdm Biar Betul :
tu lah, kan, time dah sedia ni, x mor la dia muncul..

June 28, 2011 at 2:08 PM

@Siti Norhafizah :
ameen

June 28, 2011 at 2:08 PM

ish mr.P nie nyibuk jew tau..akak ckp kat mr.P next xpyh dtg eh..hihi..insyaALLAH kak akan ada rezeki tu nanti..ye lar agak nyer nak kena mood environment br kot kak..

June 28, 2011 at 2:09 PM

@lylieiqmal :
insyaallah kan, ooooo cadar baru x masuk dalam senarai lagik la.. hehe

June 28, 2011 at 2:09 PM

@MrS. F!zA :
hoho, darwisy dah boleh ada adik la.. hehe

June 28, 2011 at 2:10 PM

@aLyNnZ :
tu lah kan, environment baru kan..

June 28, 2011 at 2:57 PM

insyaallahh dikkk jgn sedih2 .. jika ada rezeki x kemana .. semua nie kerja dia .. kita hambanya berdoa sahaja .. jgn putus doa ya dik .. jgn jemu :)

June 28, 2011 at 3:06 PM

cuba lagi ye lepas ni. huhuhu

June 28, 2011 at 3:17 PM

@ieda :
insyallah kak ieda, thanx

June 28, 2011 at 3:17 PM

@~aSFaLiZa~ :
hehe, thanx

June 28, 2011 at 4:52 PM

cuba lagik lps ni..xpe boleh honeymoon dulu...

June 28, 2011 at 10:02 PM

la.... tu ke mr. p?... hehehe~.. ingatkan apa la tadi~..

June 29, 2011 at 9:00 AM

insyaallah ade le rezeki tu nanti .. sabar ye ...

kena start mkn mknan berkhasiat dah tau ...

June 29, 2011 at 11:32 AM

chiyok chiyok... ader tuh nanti :)

Post a Comment