^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

13.6.11

Home » Lady Gaga's Sister Joins Her On CFDA Red Carpet

Lady Gaga's Sister Joins Her On CFDA Red Carpet

wallah!! tajuk omputih tu..... haha sesekali bertukar angin, x per la kan.....
cuma nak kongsi pic kat bawah ni ha.....

cerita pasal Lady Gaga yang berjalan atas reb carpet masa Council Of Fashion Designers Of America Awards (CFDA) kat New York dengan adik dia, Natali Germanotta yang berusia 19 tahun.....


cuba buat perbandingan antara mereka berdua.....
Lady Gaga memakai kasut platform 10 inci tinggi, baju yang berduri di bahagian dada dan memakai rambut palsu berwarna turqoise
Natali pula hanya memakai sut seluar hitam simpel, chocker emas dan lipstik hitam tanpa memakai rambut palsu.....

so, gosok mata, tanya pandangan.....
sumber : new music

k, sekian


4 comments

June 13, 2011 at 1:52 PM

cantik jugak adik dia,rambut hitam pulak tu =)

June 13, 2011 at 2:24 PM

adik dia lagi normal dari die huhuhuh

June 13, 2011 at 4:06 PM

@~izan~:
hm, rambut itam tu ori ker tipu.. huhu

June 13, 2011 at 4:07 PM

@ieda:
kan.. harap dia x ikut kaka dia yang ntah hape2 tu.. huhu

Post a Comment