^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

6.6.11

Home » *Perasaan Dalam Kereta Dalam Perjalanan Ke Tempat Kerja*

*Perasaan Dalam Kereta Dalam Perjalanan Ke Tempat Kerja*

hah, tajuk n3 kali ni agak2 kenyataan ker atau pertanyaan..... kira dua dalam satu la yerk.... aci x.....? hehe
sebenarnya nak menggambarkan perasaan "Hai, senangnya dalam hati....." tapi bukan beristeri dua yerk..... haha..... ok ok, jangan lari tajuk masz, jangan lari topic.....

dah, sebenarnya pagi ni pi kerja masih lagi kena naik kereta..... kena lagi drive sorang2..... tapi aku rasa lega la hari ni, bukan seronok sebab drive kereta sensorang, tapi sebab..... aku kuar rumah jam 7.25 pagi..... hantar my lil Aisha kat umah 'umi' pengasuh..... jam 7.30 pagi gerak pi kerja dari umah 'umi' pengasuh..... jam 7.45 pagi dah sampai office.....

WAH!!!!! seronoknya..... kalau tiap2 hari datang opis macam ni kan best..... jalan lengang jerk..... lapang jerk mata memandang keluar cermin kereta..... x payah nak terkejar2 nak punch card..... kan..... so, aku rasa seronok la hari ni pergi kerja sebab x jem..... haha

korang rasa seronok x hari ni, pasal apa yerk?????
jom breakfast.....

k, sekian