^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

15 June 2011

Home » , » *Showdown 2011 - Top 6 Show Tonight*

*Showdown 2011 - Top 6 Show Tonight*

hoho, jap lagik harap2 x lupa la nak tengok tv channel 8TV..... selalu tengok dah suku jerk baru teringat..... just nak kongsi group2 yang tingal untuk show malam nie.....

TOP 6 Showdown 2011 adalah pertarungan diantara :-----

aku suke group Elecoldxhot (ntah ape bunyiknyer yerk) nie, tiap2 minggu memang best tarian dorang, senada dan seirama

 
HMC Phlow adalah saingan yang paling terdekat kepada Elecolxhot

Bounce Stapperz yang dapat Best Peformance minggu lepas dengan konsep serigala..... huhu, ada aweks di situ.....
 

Blazin Squad yang mengalahkan Force 136 last week dalam battle round.....


Rokusteps pon dah masuk battle round last week lawan ngan Panic..... best battle round yang dorang buat, juri pon suke



Panic satu2 nya group sume pompuan, dorang best jugak.....
 
 ok, itu group2 yang akan berentap malam nie..... n sapa lak yang akan masuk battel round n terkeluar yerk..... sume group yang tinggal ni best2 belaka..... sangat2 energetic, ada syncronized, saling bekerjasama n sentiasa ada step yang baru untuk samakan dengan muzik yang dorang gunakan.....
malam ni tema Street Flava..... macam best jerk bunyiknyer kan.....

tu yang nak kena tengok tu.....

selain daripada Top 6 kat atas tu, group2 lain yang dah terkeluar dari Showdown 2011 adalah:---

ini lah group Force 136 yang terkeluar last week..... sayang gak dorang kuar coz aku rasa dorang best gak.....






ok, setakat ini dulu n3, nak siap2 pape yang patut then 9.30pm perlu tukar channel tv kepada 8TV.....
jom layan dance group ngan Aisha.....

k, sekian

2 comments

June 16, 2011 at 9:18 AM

wa... layan jugak ke showdown ni

usu mmg layan dr awal n suka dgn persembahan cute HMC PHLOW n ELECOLDSHOT dgn idea2 yg fresh.... ROKUSTEP dh banyak peningkatan

setiap minggu akn tolak kalo mak uda pelawa g keluar. tp mlm td termiss half an hour coz g kuar mkn kat UDA... huhu apepn showdown mmg best!!!

June 16, 2011 at 10:37 AM

hoho, jom kita layan sesama yerk... tapi kekawang terlayan tido laks.. hehe

Post a Comment