^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

11.5.11

Home » , , » *Anak Kecil Dengan Posing Terbaru Ala Ala Artis*

*Anak Kecil Dengan Posing Terbaru Ala Ala Artis*

pergh!!!!! tajuk x boleh belah..... siap kaitkan artis tu..... tapi xder sebut mana2 artis kan..... haha, aku ni la kan, dah petang2 nie sambil tunggu hubby ajak balik (waktu n3 ini ditulis)..... melalut la biler time menaip nie.....


haha, bukan nak cerita pasal anak artis tau, apatah lagi pasal artis itu sendiri..... ini sume penangan my lil Aisha yang sekarang ni tengah gila posing..... pantang tengok aku @ hubby pegang HP, kompem dia akan buat seperti aksi di bawah nie.....


TV3..... haha, inilah posing terbaru dari Aisha..... 3 jari akan ditunjukkan ke kamera..... isk, pengaruh tv sungguh la budak ni kan.....




eh!! ini masuk dalam cerita ker?... hehe, sebenonyer aku nak kongsi hasil resipi yang berjaya aku buat macam yang aku cerita sebelum ini KAT SINI


ini pulak resipi yang dikongsi oleh kak ummi yang memang terror memasak, nak tengok resipi n rupa asal..... boleh tengok kat SINI
agar2 ini aku bawa ke opis last monday asalnya untuk sesi potlak kami di opis..... hehe tapi 1 bekas (aku bawa 2 bekas) dihabiskan sorang oleh minah ni yang memang tengah lapar waktu tu kut, maklumla makan berdua..... hehe


hah, ni balik pada n3 sebenar..... lagi posing my lil Aisha yang ala ala kadar macam pic 1st tu kan..... kali ni buat "peace" pulak..... hehe


so itu jerk nak cerita di waktu sebegini.....


k, sekian



7 comments

May 11, 2011 at 9:57 PM

model tv3 ek dik..comey2..

May 12, 2011 at 7:53 AM

boleh masuk iklan tv3..kekeke

*laici itu peberet ku!

May 12, 2011 at 10:45 AM

akak peace 3 jari tu maknanya i luv u..akak biler tgk aisha pose nie teringat danish skrg pun dah panadi pose..mmg dah time2 anak kita skrg kan kak..

May 12, 2011 at 10:46 AM

lau ada masa nak publish pose danish pose gak larr..hihi..ragam anak2..akak skrg rajin masak larr..alin nie ntah biler lar nak rajin..hihi

May 12, 2011 at 11:16 AM

~izan~

insyaallah. ameen

May 12, 2011 at 11:18 AM

@ MrS. F!zA

hehe, feberet masz gak tu..

May 12, 2011 at 11:19 AM

@ aLyNnZ

owh i luv u ker...

post lah alynn, suke tengok mata sepet danish.. haha

Post a Comment