^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

12.5.11

Home » » *Jururawat Oh Jururawat*

*Jururawat Oh Jururawat*

hari ini, 12 Mei adalah merupakan Hari Jururawat..... so kepada semua yang bergelar jururawat samada di hospital kerajaan @ swasta, klinik kerajaan @ swasta aku ucapkan.....


SELAMAT MENYAMBUT

HARI JURURAWAT


semoga khidmat kalian semua semakin baik, baik dan baik untuk semua.....


mana aku tau hari ni hari jururawat yerk????? hari ni datang keje bawak kereta, so bolehlah dengar radio Hot.FM dan dengar cerita pasal jururawat sebagai topic pagi nie.....

hehe

so..... jom breakfast.....

k, sekian

7 comments

May 12, 2011 at 8:21 AM

OO.. HARI JURURAWAT YE HARI NI.. NAMPAKNYER LYA KNA WISH KAT NURSE2 Y JAGA LYA NI.. TP CAMNER NAK WISH NI ??

May 12, 2011 at 10:18 AM

haa..td kt blog mana ek nmpk pasal ni..hehe..

slmt hari misi jugak =D pda semua misi2 kat dunia =D

May 12, 2011 at 10:42 AM

haha..alynn dgr kat radio gak ms dlm bas pg tadi..

May 12, 2011 at 11:20 AM

@LYAfrina

hehe, post jerk kat blog @ fb @ tweet lya, mana tau dorang ada baca.. kan

May 12, 2011 at 11:21 AM

@ aLyNnZ

tu lah, seb baik dpt dengar, kalu x , xtau perkembangan semasa kan.. hehe

May 12, 2011 at 11:21 AM

@ ~izan~

misi.. hehe

May 12, 2011 at 7:23 PM

ermm aah akak ada dgr jugak dlm hot fm ekekek .. sabor je .. mcm2 kisah jururawat ..

best kan ada hari jururawat .. hari DR x der erkk :)

Post a Comment