^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

26.5.11

Home » , , » *Photoshoot @ Melaka - Melaka River*

*Photoshoot @ Melaka - Melaka River*

lagi photoshoot di melaka.....

Tarikh : 15 Mei 2011
Masa : 5.00 petang
Tempat : Tebing Sungai Melaka , Melaka
(iyer ker sungai melaka.. hehe)


 Tebing sungai berdekatan dengan Dataran Hang Tuah..... time ni my lil Aisha baru bangun tido, cian dia penat kat zoo x ilang lagi, kami dah angkut dia ke tepi sungai pula... huhu


see her face, nampak letih kan..... pose kejap kat tangga nak naik ke Jambatan Hang Tuah


 'Tapa.... Papa, tapa..... tu', tapa stand for bot (kapal cruise) yang sedang menyusuri sungai.....
I like this moment, very sweet father n his lil daughter


 Welcome to Dataran Hang Tuah


 Pose dari my lil Aisha..... mana senyum sayang?.....


 ala Aisha..... suruh posing, tetap dia posing tapi..... x boleh senyum la.....


 Melaka River Cruise go through Jambatan Old Bus Station


 Our little family..... letak kamera atas tembok n set timer..... klik, tada!! jadilah gambar kami..... hehe


Taman bunga @ Dataran Pahlawan sebelah McD.....


Antara tempat menarik untuk dikunjungi di Melaka.....

all the pic here are direct upload from camera without adjustment, just add watermark.....

so, ini pic untuk sesi petang..... lepas ni kami naik Menara Taming Sari, tapi pic x berapa nak clear la, hubby x bawa speedlite..... so, pic x berapa nak clear..... hoho

k, sekian
_____________________________________________

7 comments

May 26, 2011 at 3:46 PM

pic kat bunga2 tu cantik la..
bestnyer melaka..lya mmg suka tmpat y ada bgunan cntik2 cam melaka

May 26, 2011 at 4:19 PM

aritu naik menara taming sari aje pergi..pergi ngn org tua2 deorg x larat nk berjalan..huhu..nnt mest pergi lagi.,,

May 26, 2011 at 5:30 PM

alor2 cumienya asha .. cuma kena senyum sikit :))

May 26, 2011 at 10:31 PM

@ LYAfrina

hm, bunga2 banyak2 tu memang cantik, rasa macam kat taman bunga jerk

May 26, 2011 at 10:32 PM

@ Nens Collection

hm, banyak tempat nak lawat kat melaka kan..

May 26, 2011 at 10:33 PM

@ ieda

huhu, susah tul nak senyum anak dara sorang nie..

May 27, 2011 at 3:04 PM

waa sonoknyer dapat jalan2 kat melaka..sambil menyettelkan keje2 eh kak..lau g melaka mmg syiokk bnyk tmpt utk dikunjungi..bangunan merah pun lau amik gambar pun cantik..

akak g zoo ker..nanti update kat blog k..

Post a Comment