^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

13 May 2011

Home » » *Riview Makan Makan @ Sekinchan Ikan Bakar*

*Riview Makan Makan @ Sekinchan Ikan Bakar*



huh, tetiba jerk blogger @ blogspot x boleh nak buka..... hadoi..... ni wat n3 guna email jerk nie..... x kira, nak apdet gak walaupon x boleh nak buka blogspot kan.....

ok, just nak inform yang akhirnya aku n family kecil aku nie berjaya menjejakkan kaki ke Sekinchan Ikan Bakar last Wednesday night..... layan je lah pic2 yang kami ambil nie yerk..... x taulah keluarnya macam mana kan sebab post guna email ni ntah gambar keluar dulu ker, n3 keluar dulu ker..... tapi yang penting memang best makan kat sini dengan scenery yang mendamaikan walaupon terletak di tengah2 kota.....




 view dari tpt parking.....

view dalaman (ikut putaran jam)..... restoran McD seberang sungai..... lampu minyak tanah tergantung..... pokok besar dalam kedai.....

menu kami..... ikan bakar, sup tulang, air sirap bandung n jus epal.....

kalau nak tahu, restoran ni dekat dengan Tasik Titiwangsa..... kalau dari IJN @ HKL, terus ke Bulatan Pahang dan masuk ke Jalan Pahang..... lepas Mobil/Esso, McD n jumpa lah restoran nie, sebelum stesen minyak Shell... tapi jalan masuk dia kena ikut kedai kereta IBM Automobiles SB (depan sikit lepas Shell)..... owner dia adalah yang sama dengan kedai kereta IBM tu.....


nak parking pon senang, pekerja pon ramai boleh layan n suasana yang best lah kalau sesapa nak makan dengan family..... harga menu, standard..... ok, jemput makan ramai2 di sini pehtu boleh shopping kereta plak..  boleh ker?..... haha

k, sekian

3 comments

May 14, 2011 at 6:11 PM

blogspot dah okay.. cepat adjust template blog jd lebih mesra seo.. jd perkongsian ni akan lebih dpt dikongsi dgn ramai..



Kenapa blog moms @ ibu-ibu perlu mesra SEO
Jamu mata– gambar drama Nora Elena
OST Nora Elena – Berubah & VC Promo Nora Elena
Sekadar catatan syiok sendiri–keyword, pageview, alexa rank

May 16, 2011 at 9:49 AM

bestnye,terliur lak..dh la pose arini..hihi

May 18, 2011 at 4:44 PM

k.mas update guna hp? cantik jerr siap edit pic lagi..guna hp canggih eh..?

Post a Comment