^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

9.5.11

Home » *New Member In Our Family*

*New Member In Our Family*

alhamdulillah

pada 30 April 2011 yang lalu, pada waktu lebih kurang 1.00 pagi, telah lahir seorang lagi umat Muhammad ke dunia ini di Terengganu.....


'baby girl' telah selamat di lahirkan untuk mengenal dunia ini dengan sempurna dan cukup sifat, alhamdulillah..... 'baby girl' adalah merupakan anak ke tiga kepada abang hubby (my BIL) dan cucu ke empat kepada Tok Ki dan Tok Mi Aisha.....


'baby girl' yang masih belum ada nama sehingga n3 ini di taip..... pic taken on 2nd day after delivered wif her juandice fever.....


my lil Aisha make a kiss to her new cousin, 'baby girl'


so, sekarang di belah my PIL dah ada 4 orang cucu, 3 girl termasuk Aisha n 1 boy..... Alhamdulillah, semakin membesar family kami.....


k, sekian


7 comments

May 9, 2011 at 10:00 PM

Alhamdulillah bertmbh lg ummat Muhammad...comel babygirl...bila nak kasi nama tu..hehe..

lebih girl dr boy eh..^_^

May 9, 2011 at 10:05 PM

Tahniah..comel baby..

May 9, 2011 at 10:25 PM

tahniah buat BIL masz sekeluarga..

May 9, 2011 at 11:32 PM

tahniah utk family kamu ya

bertambah ahli keluarga.. wah.. sure bertambah duit raya tahun nie..heheh

May 10, 2011 at 2:23 AM

Alolooo tomei momei nya! Tahniah to ur BIL and his wife on their new bundle of joy ;)

May 10, 2011 at 7:13 AM

kita nk jgk baby girl!! mmg trigin sgt ni..haihh behnya blh bli baju pink pink pink

May 10, 2011 at 9:57 AM

Tahniah..mkn bertambah bil ahli keluarga..

Post a Comment