^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

30 May 2011

Home » , , , , , » *Outdoor Photoshoot @ Jalan Jalan Historical Melaka*

*Outdoor Photoshoot @ Jalan Jalan Historical Melaka*

Lagi lagi gambar jalan jalan kami di Melaka last two week.....

Tarikh : 16 & 21 Mei 2011
Masa : 5.00 petang
Tempat : Muzium Samudera / Melaka River Cruise / A Famosa, Melaka


 my lil Aisha di tepi Muzium Samudera.. x masuk dalam muzium pon, time ni lebih teruja nak naik River Cruise.....


 huaargh..... ngantuk ke sayang... jom kita naik bot nak..... tapi yang kecik je yerk.. hehe


 hadapan Muzium Kastam, x masuk jugak.. time ni muzium dah nak tutup dah.. ao sweet this pixture, i like tapi hubby salah letak tangan la, patut kat pipi kiri Aisha kan..... x per, len kali kita snap lagi..


 atas walkway pon jadik nak posing kami anak beranak..... time ni orang yang lalu lalang tengok jerk kami..... huh, aku pedulik hape janji aku dapat pose cenggini, penat hubby jengjek nak snap pic yang nampak sume lantai.. haha


 scenary sepanjang perjalanan naik cruise


 i like this moment..... me, Aisha n 'bear bear'


 wah!! dah macam askar nak bedil meriam la pulak.. hehe, hadapan kota A Famosa, sebelum naik atas..


 our little family @ dinding kota A Famosa..... memula kami posing2 x der orang pon kat sini, lepas tu ramai la pulak yang ke tempat kami ni nak ambik gambar jugak.. huhu, trus kami blah cari port lain lak.....


 kami di puncak kota A Famosa.....


 pose dari kami yang memang di rancang..... bukan candid..... hehe


kat bawah..... sebelum masuk ke Dataran Pahlawan untuk shopping souvenirs.....

lepas ni ke Pantai Kundur @ Pantai Puteri, hajat nak cari roti john spesial tapi x kesampaian..... nak minum coconut shake pon x dapat, masa pegi ramai sangat orang, masa balik dah tutup..... huhu

tiada pic posing2 di Pantai Puteri coz my lil Aisha dah x mor ambik gambar lepas menjejakkan kaki ke dalam air..... huhu lagi

k, sekian

6 comments

May 30, 2011 at 8:44 PM

wah.......

mmg happy layan blog mas......
cun2 pic nya.... anakmu itu lagi tomel....

May 30, 2011 at 11:52 PM

waa makin cumel dan pandai little aisha berposing eh, sporting plak tu...comel..tp tak puas pic kecik2..hee~

May 31, 2011 at 11:21 AM

@ Citarasa Rinduan;-

hehe, anak jerk ker yang cumel..

May 31, 2011 at 11:22 AM

@ mamalieyna;-

hehe, nak kena letak pic besar2 ker.. malu arr..

May 31, 2011 at 4:36 PM

amboi kak sekarang pandai tul hubby akak wat photoshoot..aisha pun pandai pose layan jew kehendak mama n papa nyer..

lau danish nak soh bergambar payah sgt..sejak2 dah jadi bujang nie..

May 31, 2011 at 5:12 PM

hehe, kena praktis selalu.. maklumla hubby dah ada kamera berat dia tu, so kena guna la kan..... kalu x, rugi jerk beli mahal2 kan..

Post a Comment