^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

26 May 2011

Home » , , , » *Photoshoot @ Melaka - Zoo Melaka*

*Photoshoot @ Melaka - Zoo Melaka*

Tragedi last 2 weeks kami di Melaka sempena cuti hari Wesak n outstation aku ke Melaka selama hampir 7 hari..... aktiviti hari pertama di Melaka.....

Tarikh : 15 Mei 2011 (Ahad)
Masa : 11.30 pg
Tempat : Zoo Melaka, Ayer Keroh

 penyambut tetamu..... burung yang menyambut kedatangan para tetamu di sini


 my lil Aisha wajib memberi pose istimewa sebagai model kami.....


 sementara tunggu tram, aku paksa hubby ambil gambar kami berposing..... x kira dah orang keliling yang tengok aksi kami..... haha


 cik boya yang sedang tidur kekenyangan.....


 jalan kayu menuju ke sangkar reptilia (kalau x silap la kan)..... so good my lil Aisha, memang ikut kata time aku suruh dok cenggitu.. hehe


 taman permainan kanak2 yang disediakan juga..... hm, ni pic memula ke pic last yerk..... Aisha lekat kat c2 x mor gi memana dah..... lama jugak nak pujuk dia ajak tengok haiwan yang cumel2 kat zoo tu.....


eh!! ini dah jalan nak kuar dah nie..... tunggang langgang la pic aku nie..... huhu


 ular apentah nama dia..... lama gak hubby dok kat depan akuarium ular ni semata2 nak shoot pic yang memuaskan n cantik.....


 cik zirafah yang jauh nun di sana..... time ni hubby shoot dari atas tram jerk, x larat nak jalan dah kami..... huhu


 last but not least, eh!! ini jalan memula nak masuk nie..... huhu jadi pic last pulak..... haha x per kan.....
kami @ Zoo Melaka

k, sekian

__________________________


4 comments

May 26, 2011 at 7:17 AM

amboi aisya..comei nya dia posing..

kita kalo gi zoo plg geli nk tgk dekat ular lah..hihihihi

May 26, 2011 at 10:37 AM

@ MrS. F!zA

same la..... kalau boleh nak jalan tegak jerk, tapi hubby coner kut tu pulak, terpaksa la ikut, huhu

May 26, 2011 at 2:21 PM

alolo..pandai dia berposing..
eee..takut tgk buaya& ular tu tu..seram..

May 26, 2011 at 3:23 PM

@ LiLy@MumMyQiStInA

posing jerk, tapi x senyum, huhu.. hm boya x pe lagik, tapi ular tu geli kan..

Post a Comment