^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

09 May 2011

Home » *Riview Makan Makan @ Kabul Restaurant*

*Riview Makan Makan @ Kabul Restaurant*

seperti biasa, setiap hujung minggu kami akan ke Rawang, untuk melihat progress rumah..... tengok jerk tau, x dapat jumpa pekerja @ discuss ngan kontraktor coz hari Ahad adalah hari cuti bagi mereka.... dan semalam lagi sekali rutin kami ke sana..... n setiap kali ke Rawang, pasti kami akan singgah di Tesco Rawang samada untuk memenuhkan perut atau memenuhkan tabung di Tesco..... hoho


so, semalam, kami penuhkan perut kami dahulu di Kabul Restaurant sebelum menabung di Tesco..... jom layan Kabul Restaurant Tesco Rawang..... alamat di Lot G26 - G29, Ground Floor, Tesco Rawang, 48000 Rawang, Selangor..... Tel : 03-6093 5106, Faks 03-6093 4106..... saje letak kat sini walaupon x der share dengan restaurant tu, kut2 lah ada sesiapa nak order menu kan..... hehe



jom kita layan scenery dalam restaurant dulu yerk..... nyaman dan terasa macam kat rumah dengan aksesori n hiasan lampu2 candelier yang berwarna merah itu (kalau letak kat umah pon cantik gak ni, hehe).....


aksi2 dari kami yang kelaparan..... tapi xder la sampai kebulur kan..... hehe


ini menu untuk hubby..... Claypot Quil Briyani..... sekarang tengah ada promosi dengan 15% disc bagi menu ini..... ada burung puyuh, ayam @ daging n hubby ambil ayam..... RM13.55 (after 15% disc)


menu for me..... Chicken Beriyani..... RM12.90


air untuk kami..... Soya Bean for hubby RM3.00, Lychee for me RM3.50 n 2 Scoop Ice Cream for my lil Aisha RM4.90 (last2 aku jugak yang habiskan eskrim tu..... huhu)


secara keseluruhan makan di sini aku rasa ok jerk..... suasana best n rasa makanan yang biasa2 jerk..... maaflah yerk tuan restaurant kalau kata2 aku ni buat tuan2 restaurant terasa...... bukan apa, aku n hubby x di biasakan dengan makanan beriyani nie..... so, kami nak bagi komen lebih @ kurang pon x pandai coz kami x tau rasa sebenar makanan itu kan.....


tapi sebab hubby yang ajak n nak try makan kat sini, so kami try n aku buat riview untuk kengkawan yang terasa nak makan di sini..... ok.....


lepas makan ada sesi pembelajaran oleh my lil Aisha..... tunggu next n3 yerk.....


k, sekian

7 comments

May 9, 2011 at 2:16 PM

terliur dni tengok ni.. gulpp :D

May 9, 2011 at 3:11 PM

seleranye tgk...

May 9, 2011 at 4:33 PM

sedap nya nasi beriani...

May 9, 2011 at 6:45 PM

@ Ardini Humaira

jom makan

May 9, 2011 at 6:45 PM

@ Zura

hehe, meh ler join

May 9, 2011 at 6:45 PM

@ Fieza79

hah, kena cari ni kak fieza..

May 9, 2011 at 8:49 PM

claypot tuu nampak menarik lah dik .. dah lama x makan tau

deco kedai nie cantik dn kemas kan :)

Post a Comment