^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

24 March 2011

Home » *Ya Allah Ya Tuhan Ku, Selamatkanlah Abah*

*Ya Allah Ya Tuhan Ku, Selamatkanlah Abah*

baru je pagi tadi wish Birthday kat Abah
petang ni dapat berita yang Abah kena hantar ke Hospital Kota Tinggi, Johor
doktor suspect Abah ada masalah buah pinggang yang agak serius..... Nauzubillah, minta dijauhkan
sekarang ni Abah ada kat hospital ngan Mak, Uteh n husband
'
tu pon lepas Abang Ngah paksa Abah pi hospital selepas Abah muntah n x boleh bangun hari ni
'
'
semoga tiada apa yang serius menimpa kesihatan Abah.....
tiada apa aku nak taip lagi selain
"Ya Allah Ya Tuhan Ku, Selamatkanlah Abah"
'
aku tengah sedih ni, macam my lil Aisha dalam pic kat atas tu.....
rasa macam nak balik kampung sekarang jerk.....
'
"DEAR, jom balik kampung"
'
'

5 comments

March 24, 2011 at 4:43 PM

ooo..ye ke masz..semoga xde pape yg buruk jd...aminnnn

March 24, 2011 at 5:00 PM

moga semua selamat yer.. banyakkan bersabar..

March 24, 2011 at 9:10 PM

smoga abah masz cepat sembuh,harap tak teruk sgat ya, take care dan bykan berdoa

March 24, 2011 at 10:52 PM

Insyaallah..semua nya akan baik..Aminnn..

siannye tgk aisha nangis gitu..hu~

March 25, 2011 at 9:31 AM

Allahuakbar..sbr ye...yakin dan berserah pd Allah..jgn sedih2..smga Allah melindungi ur dad..

Post a Comment