^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

30 March 2011

Home » *Mesyuarat Agong Puspanita Cawangan Kraftangan Malaysia Kali Ke 6*

*Mesyuarat Agong Puspanita Cawangan Kraftangan Malaysia Kali Ke 6*

Alhamdulillah,

'

baru je lepas lunch free.....

'

pagi tadi attended Mesyuarat Agong Puspanita Cawangan Kraftangan Malaysia Kali Ke 6, aku sebagai Ahli jerk..... tapi tetap menyokong aktiviti2 yan di rancang atau di laksanakan oleh Puspanita..... setiap jabatan kerajaan akan ada persatuan ini kan..... kalau kat opis aku ni, anggota kerja wanita yang bekerja tetap di sini akan secara automatik menjadi ahli persatuan ini..... ia juga dibuka kepada isteri2 anggota kerja lelaki yang berminat.....

'

so, agenda utama mesyuarat tadi adalah pembubaran AJK lama n lantikan AJK baru untuk tahun 2011/2013..... semoga AJK yang telah dilantik dengan sokongan ahli seperti aku nie dapat laksanakan tugas yang dipertangungjawabkan dengan ikhlas n amanah..... TAHNIAH!!

'

aku cuma menyokong dari belakang jerk yerk..... hehe

'

nak cerita aktiviti balik kampung last weekend tapi belum ada mood lah..... maklumlah balik kampung coz melawat abah yang masuk sepital kan..... so, mood tu kurang sikit..... x per kan...... thanx pada kengkawan yang doakan kesejahteraan abah yerk..... semoga kalian juga akan dilindungi ALLAH jua.....

'

since dah lunch ni, ada masa sampai 2.00 petang nak lawat umah kengkawan yang x di jenguk dah 5 hari..... mesti banyak cerita tertinggal kan..... so, tunggu yerk kengkawan.....

'

k, sekian

'

'


1 comment

March 30, 2011 at 2:03 PM

jgn lupa jenguk umah ai yer. tehehe

by d way : ai doakan father yu sihat spti sedia kala :)

Post a Comment