^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

16.3.11

Home » *SKT Tahun 2011*

*SKT Tahun 2011*

salam,
'
hampir tengahari sudah..... baru boleh bersiaran..... ni pon curi2 masa sikit jerk.....
'
sekarang ni aku n bebudak opis nie tengah berhempas pulas nak sediakan SKT - Sasaran Kerja Tahunan bagi tahun 2011 ni yang akan di nilai pada hujung tahun setiap tahun..... rasanya setiap jabatan kerajaan akan sediakan SKT nie kan.....
'
hari ni kena lah berhempas pulas siapkan coz esok ada sesi hands-on nak isi SKT ni secara online dalam sistem HRMIS.....
'
sekarang ni sume2 guna internet, sampaikan penuh email inbox dengan surat2 samada formal @ x formal..... jimat kertas lah katakan.....
so, kalu nak simpan dokumen surat menyurat ke dalam fail kenalah print dari email..... huhu sian kerani kami kena buat banyak kerja untuk itu.....
'
so, n3 kena pendek..... nak BW jap lagi kalu sempat, so, kenalah siapkan SKT ni cepat2 n lepas tu boleh lah BW sesuka hati aku..... hahhahhah
'
k, sekian
'
'