^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

21.3.11

Home » *T-Rex Makan Kawanku ~ Kawanku Di Makan T-Rex*

*T-Rex Makan Kawanku ~ Kawanku Di Makan T-Rex*

ini cerita betul punye..... bukan super impose..... ia direct dari camera Sony cybershoot milik Sandy n dia juga lah yang berada dalam gambar ini.....
'
bukan di luar negara, ia terjadi di Malaysia lebih kurang 2 tahun lepas pada 01 Januari 2009..... terjadi di KLCC..... hah, kat KLCC ada T-Rex ker.....? camner T-Rex tu boleh masuk ke KLCC.....? bile pulak berlaku.....? x masuk dalam surat khabar pon.....
'
'
jom kita layan pic dulu yerk.....
'
'
'
percaya atau tidak..... gambar ini telah buktikan segalanya.....
tapi Alhamdulillah, dak Sandy yang kena makan dengan T-Rex itu terselamat selamat.....
'

inilah dak Sandy yang kena makan dek T-Rex tu..... idup lagi sampai sekarang, sihat walafiat..... hehe, actually dia suoh kawan dia ambil gambar cenggitu masa ada pameran dinosour kat KLCC 2 taun lepas..... dak Sandy ni memang gitu ler dia..... asik ler ambik gambo yang ntah pape jerk..... but nice shoot kan.....

'

kalau nak tau, dalam simpanan dak Sandy ni memacam gamabr ader..... paling banyak adalah gambar yang berkaitan dengan kereta, macam2 no. plat kreta ada, macam2 kaler kreta ada, macam2 jenis kreta ada, macam2 corak kreta ada, macam2 kemalangan kreta ada, macam2 kerta mewah pon ada..... owh, gambar kreta dia accident pon ada gak..... hehe kan Sandy kan?.....

'

k, sekian

'

'

1 comment

March 21, 2011 at 5:38 PM

hihi..kelako betul dak sandy tu ye

btw i educational toys for ur kid at my blog..do cekidout ya

Post a Comment