^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

10 March 2011

Home » , » *Aksi-aksi my lil Aisha @ HKK2011*

*Aksi-aksi my lil Aisha @ HKK2011*

hah dah petang..... jap lagi nak balik..... sok jumaat..... pehtu cuti hujung minggu..... weehuuuuu!!!!! syioknyer nak cuti dah.....
'
wishlist for this coming weekend : nak jengok rumah baru kami di TRP yang tengah renovate ituew.....
'
before siap2 nak balik..... nak share pic my lil Aisha yang di snap semasa Aisha ikut aku pi kerja @ HKK2011 on weekend last 2 week n last week.....
'
selamat melihat n jangan bosan.....
'
'
@ khemah E : khemah yang menempatkan para usahawan demonstrasi pembuatan produk kraf dari dalam n luar negara cum tempat aku mencari kesejukkan di kala panas siang hari..... hehe
'
'
bola dua dari bola satu, bola dua dari bola satu, berita masuk over.....
ha, ada gaya macam inspektor aliza x? hehe.....
'
'
@ sebelah khemah A : ruang demonstrasi masakan dan pembuatan kuih tradisional yang menjadi tempat kunjungan n lepakan aku tiap2 hari wif my klik Mr.Nizam, kengkadang jadi tempat lepak kengkawan lain jugak [i.e: pn lylie, cik iza, cik tim, en. sandy, en.faris n lain2]
'
'
penat bekerja, kita makaaan duluuu!!!!!.....
isk nampak kombung pipi tengah kunyah Nasi Kukus Ayam Rempah 5 ringgit, n Aisha minum air jagung bayar guna kupon free..... hehe
'
'
perut dah kenyang..... kita posing2, snap2 kat belakang mama pulak..... hehe
'
'
thats all for this time..... ader lagi pic lain tapi simpan sendiri je la yerk wat kenangan HKK2011..... hehe
'
k, sekian
'
'
note : x sabar nak tengok keadaan rumah yang tengah renovate
ujung minggu nie.....
'
'

3 comments

March 10, 2011 at 8:32 PM

mas--
jgn lupa reminder kat ayu if dah update entry ttg rumah baru..
nanti ayu ternanti2..

selamat bercuti yer mas...

March 11, 2011 at 1:22 AM

mcm gmbr dulu2..hitam putih :D

March 11, 2011 at 7:57 AM

akak...aisya da tembam kn...alme x jumpe dier

Post a Comment