^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

14.1.13

Home » , , , , » *goodies bag sempena birthday Aisha*

*goodies bag sempena birthday Aisha*


as salam, 

nak cerita lagi pasal birthday Aisha kat Johor ritu...... nak kata sambungan x jugak, tapi nak share goodies bag yang aku sediakan untuk sepupu2 Aisha on that night..... sedia yang mudah n menggunakan peruntukan yang paling rendah..... disediakan dua (2) hari sebelum balik kampung..... tapi barang2 dah sedia 2 minggu sebelum tu..... hehe

jom tengok


v


v


v


v


v

 

bahan2 yang digunakan

bag bonjot pelbagai corak n warna beli kat Daiso Japan, Jusco Rawang RM5 setiap satu.....  jajan pelbagai jenis beli kat Pasar Segi Fresh, Batu Caves harga x ingat berapa sebab beli sekali ngan stok untuk kami kat umah, hehe..... paper clip kumbang beli kat GM Klang RM3.50 setiap pack.....



birthday girl pon nak tolong Mama buat goodies bag nieh.....


 
dah siap sume, gantunglah tag dengan tulisan 'Aisha is 4'.....


korek2 pic dalam computer, ada pulak gambar Aisha buat sign konon2 macam dia tunjuk 4 jari gitu kan..... padahal dia nak buat peace masa kami bergambaran kat Taman Tasik Metropolitan bulan 9 taun lepas..... jadiklah kan..... hehe

so, itulah cerita penyediaan goodies bag sempena birthday celebration Aisha kat Johor yang aku buat simpel2 jerk..... hajat suatu hari nanti nak jugak buat birthday bash kat TerataKami jemput kawan2, gantung2 belon, masak2 makanan, deko2 rumah, sedia photo booth, buat game dan memacam lagi lah..... tapi kita hanya merancang, tuhan yang menentukan kan..... moga tercapailah hajat kami suatu hari nanti..... ameen

k, sekian

9 comments

January 14, 2013 at 8:07 AM

hepi bday Aishah.Besarnya goodies utk kawan2 dia tu.Mesti seronok kawan2 aishah .Semoga menjadi anak soleh dan kebanggaan ibuayah.

January 14, 2013 at 8:14 AM

cantik goodies bag aisha..polkadot.. :)

January 14, 2013 at 8:44 AM

besarnyer goodies bag...nk jugakkk..hehe

mesti meriah kan..;)

January 14, 2013 at 9:05 AM

Mesti gembira tak terkata siapa yg dapat ni. Banyak isi tu. Ada clip lagi. Cantik dan kreatiflah..

January 14, 2013 at 10:36 AM

gembira nyer dia nanti...

January 14, 2013 at 12:28 PM

besar goodies besg tu ... sure kawan asha suka

January 14, 2013 at 1:00 PM

haah.. besar goodies bag nye.. mesti banyak isi nih..hehehe

January 14, 2013 at 4:21 PM

meriah sungguh ye !

March 11, 2013 at 11:54 AM

ishh seronoknyer..ada gioodies bag lagik besar plak tu...alynn nyer hajat nak buat gak goodies bag nie tp tak kesampaian..hajat nak sambut besday kt rumah MIL bersama cousin2 danish jer yg tercapai..

Post a Comment