^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

4.1.13

Home » *apa itu Blogwalking*

*apa itu Blogwalking*


as salam,
~entry xder gambar lagi~


ha, nak tau apa itu Blogwalking (BW)?..... meh klik SINI..... tapi tu versi omputih la kan..... kengkawan translate sendiri yerk.....

so untuk hari ini, itulah yang akan aku lakukan sekarang..... keje dah hampir siap..... bopinou mato den nengok nombor kat skrin komputor ni ha, so sekarang nak rehat jap..... sambil rehat sambil BW dan keutamaan adalah ke umah kengkawan yang datang sini dari hari senin ritu..... mahap yerk, lambat jejak semula coz bizi bercuti + kecemasan + keje didahulukan gaji diutamakan..... muahaha.....

dah x mor merepek, nak jalan umah kengkawan.....

k, sekian


pssst : entry bergambar aktiviti bercuti next week aku masuk diary online ni, sekarang x sempat..... next week tu pon kalu sempat lah yerk..... inshaAllah.....


5 comments

January 4, 2013 at 2:21 PM

seronok kan cuti2 kak..itu lar dlm pada bercuti plan cuti sekian2 ada plak kecemasan..kite merancang tuhan yg menentukan..

January 4, 2013 at 3:06 PM

cpt la masukkan..xsabar nak menengoknyew...

January 4, 2013 at 3:31 PM

ok, kita tengah blogwalking ke sini...

January 4, 2013 at 3:49 PM

tq singgah blog KA ye

January 4, 2013 at 4:18 PM

Kakak suka bw bila free-free. Kalau ada muka anak-anak lagilah kakak suka.

Post a Comment