^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

20.1.13

Home » *Pada Zaman Dahulu*

*Pada Zaman Dahulu*

As salam,

1 2 3 lekuk,
Jantan betina aku ketuk,

Ha... Ingat cerita sang kancil yang bijak menipu untuk menyelamatkan diri dari bahaya2 kat dalam hutan...
Dulu masa zaman sekolah layan cerita ni kat TV1...

Sekarang ada versi baharu keluaran Les Copaque kat TVAl-hijrah...
Best layan, suka tengok kartun 3D Malaysia yg setaraf ngan kartun luar negara...
Cerita ni pon ada pengajaran untuk ditunjukan pada anak2 kan, tu yang aku layan...hehe

Sekarang ni pulak, kat Astro Ceria pon dah ada cerita ni...so ape lagi, layanlah...haha
Dah ulang2 banyak kali pon aku tetap tengok untuk anak dara Aisha ni... HeHe

K, sekian


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

10 comments

January 20, 2013 at 3:25 PM

anak2 aak pun suke ..
akak punn suke dikk ;)

January 20, 2013 at 4:50 PM

Mmg suka cite ni...dr kecik sampai la da tuo citer ni tetap segar dlm ingatan...huhuhu

Anonymous
January 20, 2013 at 6:23 PM

Wow, fantastic weblog structure! How long have you
ever been blogging for? you make running a blog glance easy.
The whole look of your website is great, as well as the content!
My web site online usa casino

January 21, 2013 at 9:17 AM

waduh2..ramai peminat luar komen neh..hehe
ammar pon suka kak mazs..;)

January 21, 2013 at 10:18 AM

Mira start tau ade cite ni pon mase dok kat Hospital Al-Islam coz channel centralized dorg bkk TV Al-Hijrah je... mmg layan la... mase tu plak nak raya haji, setiap masw ade live dr Mekah, tenang je rase...

January 21, 2013 at 2:00 PM

danish pun laynn citer nie..best2..sore sang kancil tu comel..

Post a Comment