^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

12.1.13

Home » *GUSTO CHOOCHOO from KWC*

*GUSTO CHOOCHOO from KWC*

As salam,

Ini adalah keretapi yang di beri nama Gusto Choochoo, beli tahun lepas yang my Usu borong kain tu, kat Kenanga Wholesale City (KWC) dengan harga RM15 satu. Kalu bli lebih dari satu boleh dapat diskaun sampai 70% walau lain2 barang kat kedai yang sama.

Gusto ni bergerak guna kuas 3 bateri AA. Ada bunyi serupa keretapi, ada lampu n mata serta mulut bergerak2 bila keretapi berjalan. Siap boleh undur sendiri lagi bila terlanggar halangan kat depan. Haha best.

Tapi yang x bestnya, bateri dia cepat habis kalu asik on jerk. Maklum la banyak kuasa yang digunakan untuk lampu, tayar, mata, mulut, bunyi. So kena stanby bateri kat umah kalu anak suka main keretapi ni. Hehe

K, sekian


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments

January 12, 2013 at 12:40 PM

Comel lah..kalau Qis..dia takut benda² yang gerak macam ni pastu keluarkan bunyi..hari tu belikan dia motor polis..bila motor tu jalan ada bunyi siren..kemain lagi dia takut..ingatkan dah besar macam ni tak takut dah..hehe... :)

January 12, 2013 at 7:45 PM

Uih..danish pantang nmpk train ni yg dia panggil chunginton..alin review blog akak ni pun ms tgh pangku danish cepat2 tgn dia click pic train nie..hihi..akak beli utk aisha gak ker..?

Kt kwc brg2 nyer murah2 kan..

January 13, 2013 at 1:31 AM

mcm nak belikan utk Mifz jer lah...hehe

Post a Comment