^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

23.1.13

Home » , , , » *makan makan @ Restoran Kak Umi*

*makan makan @ Restoran Kak Umi*


as salam,


erm, semalam tengahari aku ke Ampang Park bersama suami tercinta sebab nak uruskan pengeposan perfume murah customer..... seb baik sekejap jerk, dah setel..... pehtu pusing2 kat situ cari tempat makan tapi x der yang berkenan.....

last2 my dear Hubby cadangkan makan kat parking..... ha, kat parking mana tu.....


Restoran Kak Umi

menyediakan masakan Melayu untuk sarapan pagi, makan tengahari, minum petang dan makan malam..... terletak betul-betul kat sebelah DDEC, dekat dengan menara berkembar KLCC.....



siap dengan signboard "No Outside Food".....


menu kami semalam


aku : nasi putih + asam pedas kari + air limau suam
Hubby : nasi putih + ikan keli goreng + sayur kobis goreng + air teh o limau panas
sume sekali kami bayar RM10.00.....
erm, harga murah la kan..... tapi aku punya asam pedas tu x berapa nak kick lorrr, aku makan tanpa perasaan tau..... huhu tapi overall ok lah, tempat pon redup jerk, coz banyak pokok keliling..... parking pon luas, x yah berebut..... hehe

dah, sambung buat keje semula..... nak share aku buat DIY kat umah last week x sempat lagi..... setelkan keje nombor2 dulu, sebelum ujung minggu ni nak kena deliver kat semua cawangan negeri..... moga dipermudahkan..... ameen

k, sekian

pssst : keje dah setel tepat jam 1pm ari ni, so boleh la jenguk umah kengkawan yang tertangguh 4 5 hari nieh..... tunggu yerk..... next week nak gaduh2 manja ngan noombor2 semula..... hehe


12 comments

January 23, 2013 at 11:11 AM

nmpk mcm kick je..tp still terliur..;P

January 23, 2013 at 11:15 AM

nampak sedap nie

January 23, 2013 at 11:21 AM

Nampak tempat makannya pun santai sangat..

January 23, 2013 at 12:15 PM

TERLIUR TENGOK..DH TGH LAPAR NI..HEHE

January 23, 2013 at 12:20 PM

alamak dik !
asam pedas ikan pari ! ...
huwaaaaaaaaaaaa dah lama x makan ....

January 23, 2013 at 12:25 PM

huh~ terliur dah!

January 23, 2013 at 12:36 PM

Tghri lau tgk mkanan kmain lpr lg...adehh...blum smpt nk mkn lg...huhu

January 23, 2013 at 2:14 PM

Mcam makan dalam hutan je..Green energy!

January 23, 2013 at 3:06 PM

Nampak tenang jer tempat ni.hijau...
Nampak sedap asam kari tu..teringin plak..

January 23, 2013 at 3:13 PM

dekat area KLCC ada yer restoran mcm nih...tak perasan lak den...

January 24, 2013 at 8:36 AM

janji perut konyang sudah.. hehehe..

January 25, 2013 at 11:19 AM

huhhh berbaloi2 kak..

Post a Comment