^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

26.1.13

Home » *kos alignment tayar di rawang*

*kos alignment tayar di rawang*

As salam,

Tadi lepas waktu Zohor, kami keluar untuk dapatkan sesuatu buat Aisha, sebelum tu Hubby ajak pi kedai tayar nak alignment tayar si maroon...

Dah sampai kedai berkenaan, bincang ngan orang kedai, kerja pon bermula, dah siap test drive, lebih kurang setengah jam kemudian, kerja pon selesai. Sesi membayar pon dilakukan oleh Hubby...

Aku tengok resit, electric wheel alignment (front) rm25, adjust pump chamber rm50, total rm75. Hurm, aku x tau la murah ke mahal kan, maklum aku x pakar ngan dunia permotoran ni...

Pada aku, berape yang kedai charge, aku bayar je...hehe

K, sekian




Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments

January 26, 2013 at 7:11 PM

Barang apa utk aisha tuuuu....seronok2

January 28, 2013 at 4:10 PM

rasanya harga tuh masih munasabah...:)

January 28, 2013 at 10:05 PM

rasanya harga tu ok kot. hehe

January 30, 2013 at 3:14 PM

MURAH TU

Post a Comment