^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

30.1.13

Home » *wordless wednesday ~ apa yang x kena dengan papan tanda ini*

*wordless wednesday ~ apa yang x kena dengan papan tanda ini*


as salam,




tengok je lah signage dalam gambar tu.....
aku snap pic tu kat area kawasan perumahan kat Selayang.....
dah lama kut signage tu terpacak kat situ sebab kaler pon dah x ori...
hurm.....

k, sekian
 

12 comments

January 30, 2013 at 8:24 AM

Ruang tak cukup nak eja full...hehe

January 30, 2013 at 8:38 AM

kelur??
kikikiki

January 30, 2013 at 8:44 AM

keh keh keh ...camne A boleh tetinggal nie hehehehehe

January 30, 2013 at 8:55 AM

hehe..Huruf A tertinggal..^^

January 30, 2013 at 8:57 AM

tak pandai eja kot

January 30, 2013 at 9:00 AM

heheee.... bagla kot tukang tulis

January 30, 2013 at 9:08 AM

salam rabu
singgah pagi

January 30, 2013 at 9:15 AM

haha..main letak je kan..;P

January 30, 2013 at 9:38 AM

dah slalu sgt dah aku tgk kesalahan ejaan dan tatabahasa kat signboard ni ... hmmmm

January 30, 2013 at 12:25 PM

Kelur?? ahaks~

January 30, 2013 at 3:13 PM

KELUR?HAHAHA

January 30, 2013 at 5:31 PM

he he perkara biasa lah tu

Post a Comment