^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

10.1.13

Home » , , , » *Alhamdulillah cek Nuffnang dah sampai*

*Alhamdulillah cek Nuffnang dah sampai*


as salam, 


ini adalah payment advice yang di email oleh pihak Nuffnang pada 2 Jan 2013 yang lepas.....



hari ni bersamaan 10 Jan 2013 dah dapat cek dari HSBC bagi pihak Nuffnang.....


so dah boleh buat perkiraan.....
cash out date : 28.11.2012
payment advice date : 02.01.2013
cheque receive date : 10.01.2013

kira2 dari tarikh cash out, pihak berkenaan ambil masa lebih kurang 1 bulan untuk menyampaikan cek kepada mereka yang berhak.....

so Alhamdulillah, selesai lah penantian aku selama 1 bulan lebih nie..... maklum lah 1st time nak merasa cek Nuffnang ni, teruja lain macam..... hehe
tahniah jugak lah buat kengkawan yang sama2 terima cek ni yerk.....

k, sekian

11 comments

January 10, 2013 at 5:14 PM

mai belum cash out lagi..simpan dulu agak dah banyak sikit baru cash out..tahniah kak masz dah berjaya dapat cash out nuffnang..

January 10, 2013 at 5:20 PM

alhamdulillah, reseki tu kan Masz

January 10, 2013 at 7:30 PM

alhmdulillah...rejeki berblog

January 10, 2013 at 7:45 PM

alhamdulillah rezeki...sy tgu byk sket bru cash out

January 10, 2013 at 10:27 PM

Alhamdulillah..rezeki..berblog sambil dapat side income..^^

January 11, 2013 at 9:01 AM

ok tu..rezeki..alhamdulillah.

January 11, 2013 at 9:14 AM

nuffnang lnda lambat benorr bergerak.. bestnyerr tringin nak mcmnih..

January 11, 2013 at 9:48 AM

tahniah yer dapat cek nuffnang...rezeki!

January 12, 2013 at 7:53 PM

Sonoknyer dh dpt cek nuffnang..rezeki2..alynn ni nama jer daftar tp duit seciput jew..maybe tak ramai follower kot huhu..

January 14, 2013 at 10:03 AM

yeayy.. apa lagi kak ija.. buat giveaway la.. hehe..

March 11, 2013 at 11:55 AM

k.mas ajar ler camner nak buat nufnang alynn jd aktif..apa syarat2 nyer..dr dulu tak berganjak2 rm0.50 jew..huhu

Post a Comment