^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

8.1.13

Home » , , » *terima kasih Lily@mamaQistina*

*terima kasih Lily@mamaQistina*


as salam, 


actually parcel sampai kat opis aku x tahu bila, masuk2 opis last friday dah ada kat meja..... alhamdulillah dapat adiah dari Lily@mamaQistina eh, bukan dulu mummyQistina ker..... hehe, ini mesti Qis yang dah panggil lily ngan mama pulak yerk..... memacam tau Qis tu.....

hurm, hati berbunga riang bak bunga Reflesia yang mekar di bumi borneo bila dapat adiah nieh..... hehe

dua fridge magnet (FM) n satu hair band + satu friendship note.....

sume2 pon cumel..... FM letak kat esbol, hair band tu bagi kat Aisha.....
terima kasih bebanyak Lily..... nak jumpa x terjumpa2 kita kan..... balik kampung ritu pon terkejar kesana ke sini..... mungkin suatu hari dapat jugak kita jumpa kan, tu pon kalu Lily x pindah ke Sabah lagi lah kan..... moga persahabatan kita terus kekal sampai bila2 yerk.....

k, sekian

13 comments

January 8, 2013 at 8:09 AM

bestnyer bunga raflesia yg cantik..headband tu pon lawa..;)

January 8, 2013 at 8:32 AM

Sama² mas..^^
sepatutnye awal tahun ni nak berhijrah balik ke sabah..tapi atas sebab² tertentu terpaksa di tundakan..In Shaa Allah..moga ada peluang untuk kita berjumpa..^^

January 8, 2013 at 8:37 AM

cantik bunga nie

January 8, 2013 at 8:44 AM

best kan dapat adiah cam gini...

January 8, 2013 at 9:10 AM

besttu dapat hadiah dari kawan blogkan... walaupun cuma kenal dari tulisan tapi kadang rasa macam dah kenal lama...

January 8, 2013 at 10:00 AM

Cantik pemberiannya - cantik lagi ukhuwah terjalin. Inilah bestnya berblog kan Mas.

January 8, 2013 at 10:49 AM

wah seronok lah dapat hadiah dari rakan blogger kan..:)

January 8, 2013 at 11:16 AM

canteknye FM gambar bunga reflesia tu..

maz..sis punye FM dh terima ke blom??

January 8, 2013 at 11:29 AM

wah murah rezeki.. best dpt FM.. hiks..

January 8, 2013 at 11:38 AM

best nya dpt hadiah...

January 8, 2013 at 4:18 PM

wah mmg bestlah dpt gift mcm ni

January 9, 2013 at 8:52 AM

erm..besternyer dpt FM..skrg plak tgh gilerr FM..syiok2

January 9, 2013 at 8:55 PM

wah syoknye dpt adiah=) comel2 pulak tu

Post a Comment