^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

14.1.13

Home » , , » *new hair style 2013*

*new hair style 2013*


as salam, 


sabtu lepas aku telah kerjakan rambut si anak dara nieh..... rimas lah pulak aku tengok bila dia balik dari school, peluh2 sebab kalu petang2 dorang akan dilepaskan untuk bermain kat luar..... so, lepas main macam2 menan yang ada kat luar tu, maka peluh2 lah Aisha..... bila sampai umah ngadulah dia..... "hish, tenok Aisha ni peluh peluh"..... sambil lap peluh kat dahi n leher.....

maka, dengan kemahiran yang x berapa nak ada ni..... aku pon potonglah rambut dia.....


 
ini rambut sebelum potong..... panjang sampai keti**
 
erm, actually susah jugak nak potong rambut dia..... memula dia ok jerk, dok kat luar rumah, sambil tengok anak jiran sebelah main badminton..... tapi bertahan 15 minit jerk..... lepas tu dia dah mula goyang sana, gorang sini, jap ke depan jap ke belakang..... aku dah mula risau takut x rata kan..... tapi ok jugak lah hasilnya..... ada senget sikit rambut yang belakang tu, tapi itu kan style..... haha




selepas di potong.....


gaya rambut masa pi jenjalan kat KL Festival City semalam.....

ada sepit rambut kecik kiri n kanan tu tapi x nampak kan, kena beli yang besar nieh..... hehe
erm, nampak x rambut belakang Aisha senget antara kiri n kanan..... x nampak kan..... so kira ok lah tu kan..... pagi tadi sampai school pon, teacher tegur..... "owh, potong rambut eh?"..... hehe

k, sekian
 

9 comments

January 14, 2013 at 2:22 PM

comelnye gaya ank akk. huu

January 14, 2013 at 2:34 PM

comel aisha dengan gaya rambut baru nie..teringat cite monster inc,kartun boo tue..

January 14, 2013 at 2:42 PM

Rambut Aisha cepat panjang..lebat plak tu..suka tengok..Bertambah comel dia berambut pendek..

January 14, 2013 at 3:01 PM

pandai mak die ... klu aku mampuih ketar tgn ni ....


tp rambut asha mmg cantek la dear ... lembut je ... suka nengok

January 14, 2013 at 3:02 PM

macam anak cina laaa...

January 14, 2013 at 3:15 PM

lebih kemas dan comel kan ! ;)

January 14, 2013 at 4:21 PM

ttp maintain comey hehehe

January 14, 2013 at 7:36 PM

comelnya aisyah kak. macam2 style rambt dia. hehe

January 15, 2013 at 12:38 AM

lebih kemas tapi masih maintain comel...

Post a Comment