^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

7.1.13

Home » , , » *barang zalora dah sampai - hadiah untuk Aisha pergi school*

*barang zalora dah sampai - hadiah untuk Aisha pergi school*


as salam, 


31.12.2012 - dapat call dari GDex yang nak hantar barang Zalora

wah, sangat cepat sistem pesanan dan penghantaran dorang nieh..... bagus bagus..... tapi disebabkan hari 31.12.2012 tu aku ada kat kampung, maka hari jumaat lepas (aku naik keje) baru barang tu sampai kat tangan tuan punya badan iaitu Dizaaisha Umairah sempena birthday dia yang ke-4 tahun pada 23.12.2012 ritu.....

alhamdulillah, dia sangat suka dengan hadiah yang aku bagi tu..... dah tiap2 hari tanya boleh x bawa pi school..... huhu, nanti lah sayang, yang ada sekarang ni boleh guna lagi, so kena tunggu yang ada sekarang rosak baru bawa pi school yerk.....

ape yang aku beli kat Zalora sebagai hadiah birthday Aisha?


v


v


v


v


v


beg sekolah beroda.....

actually dia sendiri yang pilih design tu, aku print design2 yang ada kat zalora yang sesuai untuk dia, n dia pilih beg yang ada 'ABC'..... hehe dah pandai memilih anak dara nieh.....


dan ingat entry pasal aku nak cari tadika sebelum ni..... alhamdulillah, masalah tu selesai bila mana pemilik Tadika Aida, tempat aisha dok sekarang ni dah berjaya dapatkan pembantu n dia open untuk sesi tadika tahun ni..... so x payah la aku pening2 pikir nak sekolahkan Aisha kat tadika mana kan.....


kadar yuran baru.....

erm, nampak x kadar yuran tu..... x per, yang penting untuk catatan aku kat sini adalah untuk bayaran bulan Januari 2013 (yuran daftar tadika + bulanan) adalah sebanyak RM530.00 sebab ambik Pakej 2 (7.00 pg - 7.30 mlm)..... yuran bulanan pula sebanyak RM250.00 untuk pakej 2.....masih lagi dalam bajet kami..... overtime RM4.00 untuk 1 jam..... erm, azam tahun ni x mor bayar overtime, uhuk boleh ker?.....

uniform untuk tadika pon Aisha dah dapat Jumaat lepas n dia nampak happy balik dari school..... harap2 Aisha dapat belajar dengan baik demi masa depan..... ameen

k, sekian

14 comments

January 7, 2013 at 2:36 PM

sehari slpas besday nen la besday aisya ye..hehe..;)
leh sambut skali neh..hehe

lawa beg tu..pandai aisya pilih..;)

January 7, 2013 at 2:44 PM

OWH...BEG AITHA RUPENYEW...YG LAGI 1 TU APEW..?HEHEHEH..BZ BODY KAN..

January 7, 2013 at 2:49 PM

wah bestnye dh dpt hadiah

January 7, 2013 at 2:53 PM

kekadang budak2 ni perlu kita sogok tuk gembirakan hati mereka kan

January 7, 2013 at 2:59 PM

wah cantiknya

January 7, 2013 at 3:16 PM

wow beg dia.. warna pink purple2 sikit..

ok gak rm250 kan. dari pagi sampai malam

January 7, 2013 at 3:42 PM

cantik beg tu...pandai pilih yer

January 7, 2013 at 4:34 PM

cntik begnya..suka2..

January 7, 2013 at 9:50 PM

gegel mesti pilih pink kan.. hihihi.. cantekk..

January 7, 2013 at 10:40 PM

Cantik beg skull Aisha..nampak Happy dia..^^

January 8, 2013 at 5:30 AM

Cantiknya..xsabar nk tgganak besar..jom follow blog sy...:-)

January 8, 2013 at 12:35 PM

Bday aisya nak dekat2 bday nayli la =)
Nayli 25/12
So, kesimpulannya, bleh la soping2 kat zalora lagi kan? Heheheh

January 9, 2013 at 12:34 PM

cantek beg aisha..bagus tmpt aisha selain dr menjaga boleh aisha skolah skali..

hurmm..danish ntah biler nak skolah..tak der saper nak hantat n amik danish dr skolah..alynn tak percaya dgn transport..huhu

January 9, 2013 at 8:56 PM

cantiknya beg dia,,amin, mudah2an jd ank yg bjye n solehah ye aisha=)

Post a Comment