^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

11.1.13

Home » , , » *menang FM Cameron Highlands*

*menang FM Cameron Highlands*


 as salam,

 erm tahun lepas merangkap bulan lepas, ada join GA yang kak Raa buat..... ada lah 2 3 kali dia buat GA teka2 tapi suma x sangkut, aku memang nak sangat FM yang kak Raa nak bagi tu..... last2 kak Raa buat GA yang guna cabutan bertuah..... maka alhamdulillah, ada tuah aku di situ..... hehe hari selasa lepas dah dapat pon hadiahnya.....



FM dari Cameron Highlands


sangat comel hadiah tu n dah selamat aku letak kat esbok..... aku bukanlah pengumpul tegar FM sejak banyak FM yang pecah dek main oleh anak dara, tapi rasanya kalu dapat FM ni heaven jugak kan..... leh cuci mata tengok bentuk yang warna warni kat esbok sebelum bukak pintu nak ambik ayam..... hehe

thanx bebanyak kak Raa sebab anjurkan GA tu n pilih masz sebagai salah sorang pemenang..... len kali buat, jangan lupa bagitau yerk..... hehe

k, sekian

9 comments

January 11, 2013 at 8:56 AM

Tahniah mas..Cantik FM tu..^^

January 11, 2013 at 9:01 AM

tahniah kak..cntik sgt..

January 11, 2013 at 9:21 AM

wahh..bertuah!..tahniah!
nens skang pon dh tetiba suka kumpul FM..sbb slalu dpt fm dr kekawan

January 11, 2013 at 9:42 AM

Tahniah Mas. Makin bertambahlah FM melekat di fridge kat dapur tu ye:)

January 11, 2013 at 10:07 AM

tahniah masz! murah rezeki

January 11, 2013 at 10:15 AM

hehehe.. sampai dah~ risau takut sesat kemana jer.. hehehe

January 11, 2013 at 10:28 AM

owh..
ko paggey dia kak raa ye?
haku panggey zura je..
kami kan size istimewa..
bak kate dia..
ahahhaa

January 11, 2013 at 12:02 PM

waahhh..samew la FM kite..

January 11, 2013 at 10:31 PM

tahniah

Post a Comment