^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

29.1.13

Home » *mesin beli air yang telan duit*

*mesin beli air yang telan duit*


as salam, 




inilah dia mesin beli air yang telan duit tu..... mesin ni terletak di KL Festival City kat Setapak..... dekat ngan lif kat parking lot bawah tanah tu..... seklai dia telan 2 hengget, kat mesin tu xder pulak nota tulis "ROSAK" ke "Out Of Service" ke..... kat button yang tekan2 tu pon xder la lampu merah nyala tanda air dah xder stok..... tapi bila dah masuk duit, dah tekan, dengar bunyi GEDEGANG!!! tanda tin air dah jatuh, tapi bila nak ambik..... huhu nan hado..... hah, guane tu.....
puas aku korek 3 4 kali tetap x rasa tin air dalam tu..... hati dah panas..... terus aku tinggal jerk.....
tapi sian la kat Aisha yang haus time tu, dia jugak yang pilih nak air apa..... hish
pengajaran, lepas ni kalu boleh elakkan beli air guna mesin.....

k, sekian


8 comments

January 29, 2013 at 8:27 AM

mungkin rosakkan tapi sajer tak letak note bgtau mesin tu rosak...sian aisya haus..

January 29, 2013 at 9:04 AM

ni org panggil peti air gedegang ni..hehe

kene tulis skit rosak besar2 baru org lain x kene

January 29, 2013 at 10:16 AM

Masa duk hostel dulu selalu kena.. tapi bila org mesin air gedegang datang collect duit siap lah! mmg kena serbu lah.. :)

January 29, 2013 at 11:49 AM

ehm... dah kena jugak.. memang geram.. mahal gak kot...

January 29, 2013 at 1:48 PM

una blm penah ada pengalaman lagi ni..mst kna hati2..

salam knl..bw cini :-)

January 30, 2013 at 3:14 PM

KOMPLEN DEKAT OWNER TMPT TU

January 30, 2013 at 5:31 PM

selalu terkena ni

Post a Comment