^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

19.9.12

Home » , , » *sibuk sangat ker?*

*sibuk sangat ker?*

as salam, 

erm, memang sibuk..... semalam aku agak sibuk..... walau x jadi keluar outstation ke Putrajaya coz transport opis non hado..... tapi dok opis aku tetap sibuk, ke buat2 sibuk..... huhu aku memang sibuk lorrrrrr..... nak jenjalan umah kengkawan dengan sewenang2 nya pon x sempat tau, sori yerk kengkawan..... ni sume gara2 last2 minit ada plan nak buat kursus macam sebelum nie..... minggu lepas decide untuk buat n kena laksanakan awal bulan 10..... maknanya aku ada 3 minggu nak prepare sume benda..... seb baik la just follow jerk kursus sebelum ni but still kena buat dari awal la kan..... agak remeh tapi kerja berpasukan itu perlu untuk selesaikan satu2 kerja.....

ada sesiapa nak tolong x?????.....

so, moga2 apa yang dirancang akan berjalan dengan baik..... ameen

hujung minggu ni umah Mak ada plan nak buat kenduri potong jambul si dak tecit Amar..... hurm, boleh balik kampung ke x yerk?..... agak2 mummy Amar nak sponsor tol ngan minyak MakLang x yerk?..... *wink*
maklum, gaji belum kunjung tiba lagik nieh.....

k, sekian

11 comments

September 19, 2012 at 9:02 AM

nie betul2 bz

September 19, 2012 at 9:24 AM

sy tlg tgk? hehehehe

September 19, 2012 at 10:17 AM

bz bee la ni yek..;)

September 19, 2012 at 10:35 AM

Bz ye...apapun moga segalanyye berjalan lancar..~

September 19, 2012 at 10:38 AM

asek la bz ko ni ... lama tak dgr cite si asha

September 19, 2012 at 11:25 AM

sis pon kadang2 bz + buat BZ jugak.. muehehe..

akibat gaji awal sebelom raya.. bulan nih senget kan~ kikikiki

September 19, 2012 at 12:06 PM

betul2 bz ni. hehehe. take ur time ok :)

September 19, 2012 at 1:23 PM

xnk tolong tp nk pegi.... :D

September 19, 2012 at 3:19 PM

keje berpasukan kew kak mas jew yang keje sowg...? nampak owg tu rilek2 kew hulu kew hilir jerk...

September 19, 2012 at 4:08 PM

samalah KA busy adjust tuk kursus samoai minggu depan tapi blog ttp juga singah hehehhe

September 19, 2012 at 5:11 PM

@anggun UITTTTT syyyyy, ini entry tiada kena mengena ngan sesapa yerk... harap paham, hehe

Post a Comment