^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

4.9.12

Home » *gambar pagi ini*

*gambar pagi ini*

As salam,

Start smlm aku kena attend course ni smpailah sok... So ari ni kompem xde BW ke umah kengkawan yek... Sori yek...

Tp sok insyaallah kalu ada ksempatan aku jenjalan umah kengkawan tp sblah ptg la kut, kalu x smpat lusa aku jenjalan la yek...

Tunggu.....

K, sekian

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

11 comments

September 4, 2012 at 9:06 AM

syiok course kat hotel.. bukan course sebab makanler...
selamat mendengar...

September 4, 2012 at 9:16 AM

x per dikk
selamat berkurus ..
nanti story pasal kursus ye ;)

September 4, 2012 at 9:20 AM

lieya gak takde kursus ni...baru dpt 3 ari jek hah...mane nak cekau lagi 4 ari ni huhuhu

September 4, 2012 at 10:31 AM

Selamat berkursus...

September 4, 2012 at 10:56 AM

selamat berkursus =)

September 4, 2012 at 11:13 AM

seronok jugak sekali sekala attend kursus mcm ni. nk kena request kt CICD ni. hehehe

September 4, 2012 at 12:31 PM

mesti penuh ilmu di dada bru sb lps berkursus..hehee...

September 4, 2012 at 1:09 PM

selamat dikursuskan..hehe

September 4, 2012 at 4:09 PM

selamat berkursus k~ :)

September 4, 2012 at 5:33 PM

ok,, selamat berkursus dgn jayanyer yek

September 4, 2012 at 9:23 PM

Thn ni bru dpt 2 hari..aiyakk.. Haitu pregnantmls nk gi kursus mana2

Post a Comment