^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

7.9.12

Home » , » *lelaki suka lepak kat luar sebelum balik rumah*

*lelaki suka lepak kat luar sebelum balik rumah*

as salam, 

alhamdulillah, semalan dah selesai tugasan yang perlu dilakukan..... tugasan apa x perlulah aku cerita..... pada kengkawan yang dah tahu ok lah, yang x tahu lagi, x perlah, so sekarang tinggal tunggu keputusan jerk..... ada rezeki alhamdulillah, x der pon alhamdulillah..... hehe

aku nak share antara apa yang aku dapat masa aku attended kursus selama 3 hari awal minggu ritu yang ada menyebut 

"67% lelaki akan singgah ke tempat lain dahulu (contohnya kedai kopi n lepak ngan kengkawan) sebelum sampai ke rumah semasa balik dari kerja"
kajian oleh Dato' Sidek Noh (ntah betul ke x ejaan ni yerk)

hurm, ada yang setuju x?..... hehe

k, sekian

14 comments

September 7, 2012 at 8:03 AM

yang bujang kot... tapi tak tahulah kan...:D

September 7, 2012 at 8:26 AM

alhamdulillah, setakat ni suami jarang menyinggah ke kedai ..

September 7, 2012 at 8:35 AM

emmm..laki sy mlm2 la kalo kuar g kedai tgk liverpool..hehe..arap2 jgn ler menyinggahgini gaya..mau kene belebel dek ustazah kang..hehe

September 7, 2012 at 8:42 AM

tue la kadang2 dia org dah biasa kan...
hehe

September 7, 2012 at 8:42 AM

setakat ni suami sy singgah bengkel je time blik keje sbb nk tgok pakwe br die....huhu

lgpn bini xde kat umah lg, harap2 lepas usu pndh nnt xde la cik lan nk menyinggah lg pas keje =)

September 7, 2012 at 8:48 AM

tak setuju ... not my husband .....
buat masa ni ... alhamdulillah enpanjang laju je nk balik rumah .....

September 7, 2012 at 9:04 AM

suami izwa tak pernah pulak buat mcm ni..

September 7, 2012 at 9:07 AM

ade jugak lelaki yg jenis suka lepak ngan kengkawan kt luar.
tapi setakat ni alhamdulillah, my hubby x pernah lg la dok melepak ngan kengkawan dia.
sbb dia kata bazir mase. baik habiskan masa dgn isteri n anak2.
lg besar pahalanya :)

September 7, 2012 at 9:26 AM

sesetengah lelaki kot...laki lieya jarang2 sbb die pun dok bertenggek kat opis kemain lame huhuhu....busy bebeno!

September 7, 2012 at 9:36 AM

mungkin kebanyakan kot.. sebab kawan suami akak selalujer ajak lepak tapi masalahnyer suami akakni idak gitu.. smp kita lak menyuruh pergiler kesian banyak kali ngajak...

September 7, 2012 at 10:53 AM

not all lah, ada sesetengah yg begitu!

September 7, 2012 at 11:56 AM

setuju sgt....begitu jugaklah usben sy...heheheheh

salam BW di hari Jumaat

September 7, 2012 at 12:40 PM

okeh~ balik nanti kena tanya hubby.. keh keh keh :P

September 10, 2012 at 12:52 PM

SETUJU! sian kat saye! huhuhhu

Post a Comment