^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

29.9.12

Home » *Musk Reed Diffuser*

*Musk Reed Diffuser*

As salam,

Nampak itu gambar, oho itu my lil Aisha, di sblahnye plak yg dlm btol tu adalah Reed Diffuser dgn wangian Musk, dgn kandungan 30ml dan harga rm5 jek harap2 dapatlah menambah kewangian n kesegaran Teratak Kami ni. Bau dia lembut jek nanti.

Lagi2 lah di hujung minggu ni, aku ngan Aisha je kat umah, my dear hubby keje. Plan nak pi sukaneka school Aisha kat tmn botani negara shah alam pon terbantut. Huhu sedey lorrr

Em, pewangi ni snang je nak install, bkak tutup botol, msuk lidi berbunga tu n biar. Dlm ms 48 jam ia akan berfungsi sepenuhnya. Blh tahan 3 bulan brgantung pada keluasan ruang.

Maknanye insyaallah ari snin nti wangi lah TeratakKami ni...ngeh3... Hubby cdang kan bli lilin wangi tp aku prefer yg ni je, lilin tu kan ada api, tkut prkara yg x diingini brlaku plak. Mintak di jauhkan la ye.

So, x sbar nak bau kewangian TeratakKami ni. Harap2 tetamu yg dtg pon akan selesa n tnang je dok umah kami... Kan kan kan

K, sekian

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments

September 29, 2012 at 4:56 PM

Bestnye pewangi ni...
Kat mana jual masz..
nak juga.. :)

October 1, 2012 at 1:01 PM

sama la...diriku pun tak p gak family day taska temanku...hubby keja gak...

Post a Comment