^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

25.9.12

Home » , , » *nak pegi Taman Pertanian, Bukit Cahaya, Sri Alam*

*nak pegi Taman Pertanian, Bukit Cahaya, Sri Alam*

as salam, 



ini adalah surat dari school Aisha, dapat semalam petang masa ambik dia dari school..... nampaknya Taska Tadika Temanku nak buat Hari Keluarga Dan Sukan Tahunan hari sabtu ni kat Taman Pertanian Bukit Cahaya a.k.a sekarang dipanggil Taman Botani Negara, Shah Alam.....

ala kami pernah pegi sini dulu, yang GPS (guna pon sesat) tu, bila dah sampai situ dah tutup pulak..... huhu
teringin nak pegi sini..... nampaknya hari sabtu ni adalah peluang nak ke sana..... sekarang ni kat Rumah 4 Musim tengah musim BUNGA kat kutub selatan n musim GUGUR kat kutub utara..... wah!!!!! bestnyer.....

tapi kan..... tapi kan..... tapi kan..... my dear Hubby bagitau dia keje ari Sabtu ni..... ada function kat opis yang dia kena handle..... uhuk, sentap kejap aku di situ..... but aku redha jerk la kalu x dapat pegi pon..... cuma kesian kat Aisha lah, mungkin ni aktiviti last yang dia boleh join ngan school dia sekarang coz next week month nak pindah school dah.....

k, sekian


p/s : sedang berusaha memujuk Hubby untuk hadirkan diri ke aktiviti ini..... 

9 comments

September 25, 2012 at 1:21 PM

bertahun rasanyer KA x kesini

September 25, 2012 at 1:35 PM

wahh..mesti sonok kalo leh join..ngn budak2 tecit..banyak gelagatnyer..hehe

September 25, 2012 at 2:01 PM

igtkn sri alam johor... huhu

September 25, 2012 at 2:21 PM

wujud lg ek rupanya rumah cahaya nih, lama tak dgr org sebut pslnya..

September 25, 2012 at 2:28 PM

Mesti aisha sonok kan kak kalau dpt join..join sukaneka..sonok..

September 25, 2012 at 2:40 PM

bestnya

September 25, 2012 at 3:02 PM

moga2 hubby dapat join jugak..

September 25, 2012 at 3:45 PM

eehhh memang best la kalau buat kan situ...
insyaALLAH en hubby mesti join..

September 25, 2012 at 4:34 PM

dah lame tak pegi situ...ok Taman Botani Negara, Shah Alam sekarang....baru tau

Post a Comment